Hitra hrana je znorela! Burger zapira usta tudi najbolj gorečim privržencem sira

Burger z dvajsetimi rezinami sira
Burger z dvajsetimi rezinami sira Foto: on enterpreneur

Burger King je šokiral celo največje ljubitelje sira. Na Tajskem je k svoji ponudbi dodal burger brez mesa, z ogromno količino sira. Tako imenovan »pravi cheeseburger« ni nič drugega kot žemljica, ki v notranjosti skriva 20 rezin ameriškega sira. Burger King ga na Tajskem ponuja tudi kot del nedeljskega menija, kjer je njegova znižana cena je 109 tajskih bahtov (2,82 evra). Sicer je zanj treba odšteti 380 bahtov (9,75 evra).

Burger, ki povzroča zavijanje z očmi in čudenje

Nov burger je takoj preplavil družbena omrežja. Večina ga je želela poskusiti iz čiste radovednosti. A celo največji ljubitelji sira so priznali, da je rezin preveč. Kljub vsemu je hrana dobra, ko so okusi uravnoteženi. Večina strank se tako strinja, da burgerja ne bodo več naročili. Se sliši okusno ali ogabno? Oglej si na spodnjem posnetku!

Beautiful caucasian woman eating a tasty classic burger afraid and shocked with surprise and amazed expression, fear and excited face.
Foto: AaronAmat iz iStock

Burger je tipičen primer jedi, ki jo restavracije s hitro hrano dodajo na meni, da bi privabile pozornost množice in postale viralne na družabnih omrežjih. Značilno je tudi, da franšize svojo ponudbo prilagodijo lokalnim okusom v različnih državah. To se je zgodilo tudi v tem primeru, saj je na Tajskem sir posebno priljubljen med mladimi in pogosta sestavina najrazličnejših jedi. V tamkajšnji lokalni ponudbi Burger Kinga je tako tudi lososov burger, ki velja za bolj zdravo izbiro od preostalih burgerjev.

Burger King rolls out its meatless 'Super Cheeseburger' menu item | USA TODAY

VIRCNN
Prejšnji članekNov žarek upanja za bolnike s cistično fibrozo
Naslednji članekRecepti za rum koktajle, ki so hitro postali hiti letošnjega poletja

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.