Rastlinski napitek Plana Plus je bil izbran za produkt leta 2023

Ženska sedi za mizo in zajtrkuje z mlekom Plana plus

Koncept Izbran produkt leta je univerzalen in verodostojen znak potrošniškega glasu in izbire. Nominirana linija izdelkov Plana Plus (oves, riž, kokos) je na podlagi raziskave med slovenskimi kupci prejela laskavi naziv IZBRAN PRODUKT LETA 2023. Še posebej smo veseli, ker so kupci za izbran produkt leta izbrali naravne napitke Plana Plus, saj je to izraz naklonjenosti kupcev našim izdelkom.

Rastlinski napitki Plana Plus Pomurskih mlekarn ne vsebujejo laktoze in glutena, zato so idealni za alergike in primerni za vegane ter ljudi, ki imajo težave s presnovo laktoze. So polnega okusa, brez dodatnega sladkorja in dodatno obogateni s kalcijem in vitaminom D2 in B12. Vsebujejo le naravno prisotne sladkorje in so odlični za vse, ki želijo zmanjšati vnos kalorij in znižati telesno težo.

Rastlinske napitke Plana Plus lahko uporabljamo kot pijačo. Odlični so za pripravo kosmičev in frapejev. Primerni so tudi za izdelavo raznih sladic in desertnih krem ter okusen dodatek h kavi ali čaju.

Za rižev, ovseni in kokosov napitek smo pridobili Evropski vegetarijanski certifikat V-label. Izdelki z veganskim certifikatom ne vsebujejo sestavin živalskega izvora in so brez GSO. Rastlinski napitki so tako primerni za uporabnike, ki stremijo k veganskim in vegetarijanskim prehranjevalnim smernicam, kakor tudi tistim, ki radi uživajo v pestrosti in skrbijo za uravnoteženo prehrano.

Ženska pije kavo z mlekom Plana plus

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.