Si že poskusil sladoled z okusom koktajla?

Sadje in sladoled v kozarcih za koktajle

Poletje je končno tukaj in po opravljenih izpitih boš hotel tri stvari: skok v morje, sladoled in koktajle. Kaj pa, če ti povemo, da lahko drugo in tretjo stvar združiš v eno? Tako je, obstaja sladoled z okusom tvojih najljubših koktajlov!

Kaj sploh je alkoholni sladoled?

Alkoholni sladoled zlahka pripravimo, vse, kar moramo narediti je, da mešanici dodamo nekaj kapljic alkohola. Če pogledaš na primer slaven rum punč, ti že samo ime pove, kaj vsebuje. Tak sladoled pa seveda ni primeren za otroke in nosečnice, ki ne smejo uživati alkohola. Kaj jim torej preostane?

lemon and cachaça popsicle, drink from Brazil called caipirinha served with alcoholic drink ice cream.
Foto: RHJ iz iStock

Alkoholni sladoled brez alkohola

Ja, tak sladoled obstaja! Obstaja namreč brezalkoholni sladoled brez alkohola. Bogati vonji in okusi slavnih koktajlov so ujeti v aromate, ki se po svojem okusu približajo svojim alkoholnim dvojčkom, vsebujejo pa niti kapljice alkohola!

Kateri sladoledi so na voljo?

Izbiraš lahko med kar devetimi okusi, izstopata na primer znani kombinaciji mojito in piña colada ter sladoledni klasiki, kot sta punč rum brez alkohola in malaga. Če obožuješ kombinacijo čokolade in češnje, je prava izbira zate rok chéri. Si vegan in ne veš, kateri okus je primeren zate? Veganski so rok chéri, malaga, mojito in punč rum brez alkohola.

Happy friends clink cocktail glasses at bar restaurant - Young people enjoying happy hour toasting drinks at outside dinner party - Food and beverage life style concept with girls drinking outdoors
Foto: Kar-Tr iz iStock

Kdo izdeluje ta slasten sladoled?

Brezalkoholne sladolede z okusom po znanih koktajlih proizvaja goriško družinsko podjetje Rokmar d. o. o. Njihove sestavine za pripravo sladoleda uporabljajo sladoledarji po celi Sloveniji in Evropi, tako da jih lahko poskusiš tudi na dopustu!

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekStrast do glasbe in glasbenikov je pogoj odlične fotografije
Naslednji članekNajboljši kampi na slovenski obali
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.