Si že poskusil veganske sladolede in sladolede za izgradnjo mišic?

Veganski in dietni sladoledi Rokmar za vse navdušence nad okusi
Foto: Rokmar d. o. o.

Veganski sladoledi so vse bolj priljubljena sladica po svetu. Poleg veganskih so vse bolj prisotni tudi dietni sladoledi oziroma LCHF sladoledi. In komu bi lažje zaupali, da okusi ohranijo svoj okus in veličastnost, kot sladoledom Rokmar. Družinsko podjetje že več kot tri desetletja razveseljuje brbončice po Sloveniji in Evropi, ponuja pa širok nabor sladoledov, ki se lahko pohvalijo z številnimi certifikati in priznanji. Letos predstavljajo tudi veganske in dietne novosti.

Sladoledi za vegane

Rokmar sladoledi se ponašajo z dvema novima bazama. To sta UNI Dairy Free in Total Fruit ki vsebujeta izključno sestavine rastlinskega izvora. Je še kaj boljšega od tega? Seveda je. Obe bazi sladoleda imata veliko vlaknin in ne vsebujeta sladkorja (saharoze), mleka in glutena. Vsekakor dobrodošlo pri slovenski ponudbi sladoledov.

Dietni sladoledi za novo obdobje

Rokmar predstavlja tudi tri nove dietne baze za sladolede, ki bodo razveselile marsikoga. Okusi? Čokolada, Diet Fruit Berry in Diet UNI Vanilija Bourbon. Če se sprašuješ, kako je lahko sladoled dieten, ti lahko odgovorimo s primerom. Pri Rokmar dietnih sladoledih gre za sladolede z manj maščobami, ki ne vsebujejo sladkorja, fruktoze, mleka in glutena. Sladilo je v teh primerih maltitol, ki je primerno tudi za LCHF dieto.

Veganski in dietni sladoledi Rokmar, za vse tiste, ki bi poskusili nekaj novega in odličnega
Veganski in dietni sladoledi Rokmar, za vse tiste, ki bi poskusili nekaj novega in odličnega

S sladoledom do mišic

To ni nekaj, s čimer bi pretentali otroke, kot smo to počeli z žganci ali brokolijem. Gre za nekaj veliko bolj okusnega, saj je to sladoled, kjer je osnova fitnes baza FITPROTEIN. Ponaša se z višjim deležem proteinov, fruktozo in maltodekstrinom. Vse omenjene sestavine igrajo tudi pomembno vlogo pri izgradnji mišične mase. S sladoledom do mišic se ne sliši tako slabo, kajne?

Te je že zamikal sladoled?

Če si med tistimi, ki jih je po prebranem že zamikal sladoled, se hitro odpravi k pregledu ponudbe Rokmarjevih izdelkov. Celotno ponudbo Rokmar najdeš na njihovi spletni strani, vredno pa jih je spremljati tudi na Facebook profilu, kjer redno obveščajo o novostih in, kar je še boljše, objavljajo slike sladoleda. Za več informacij o veganskih sladoledih, LCHF sladoledih in drugih dietnih sladoledih, lahko pišeš na njihov spletni naslov info@rokmar.si.

info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

info@rokmar.si | Spletna stran

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekTako se boste izognili nadležnemu sesanju!
Naslednji članekSi pomagal bolnikom s covid-19 in nisi prejel plačila? Pridruži se tožbi!
logo Rokmar
info@rokmar.si | Spletna stran

Podjetje Rokmar že 30 let proizvaja visokokvalitetne proizvode za izdelavo sladoleda in slaščic.

Žiga Kastelic
info@rokmar.si | Spletna stran

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.