Študentski bon inšpektor: Barbado

Študentski inšpektor bonov v Barbadu na Dunajski v Ljubljani
Študentski inšpektor bonov v Barbadu na Dunajski v Ljubljani Foto: on barbado

V novi seriji člankov Študentski inšpektor smo poslali študente pod krinko v restavracije, kjer lahko jemo na študentske bone. Preverili smo ambient, postrežbo in kvaliteto hrane. Pogledali smo, koliko stane doplačilo in kaj dobimo za to.

Tokrat smo obiskali restavracijo Barbado, ki se nahaja ob Dunajski cesti, v bližini Ekonomske in Pedagoške fakultete ter Fakultete za družbene vede in upravo. V bližini je na voljo plačljivo parkirišče, do sem pa lahko pridemo tudi s trolo, saj je postaja oddaljena le par minut peš. Vhod ni dostopen invalidom.

Ambient restavracije je prijeten in barvit. Lahko se okrepčaš v notranjosti, ali pa izbereš teraso, kjer lahko uživaš na svežem zraku

Za tiste, ki se ne moremo odklopiti od virtualnega sveta, ali moremo dokončati šolsko delo, je na voljo Wi-Fi. Električne vtičnice za polnjenje telefonov in prenosnih računalnikov so na razpolago.

Ko smo sedli, nas je ogovorilo prijazno osebje. Postreženi smo bili hitro. Porcije so bile normalne velikosti in vizualno povprečno okrašene. Na voljo so tudi možnosti za vegetarijance.

Ne omogočajo dostave.

Povzetek ocen:

  • 💶 Vrednost obroka: 8,9 €
  • 🪙 Doplačilo: 4.88 €
  • 🥕 Vegetarijansko
  • 🪑 Mize znotraj in terasa zunaj
  • 📶 Odprt Wi-Fi
  • Ocena okusa hrane: ♥️♥️
Bon inšpektorji so obiskali Barbado!!

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekKako očistiti kolo? Nasveti za temeljito pranje kolesa
Naslednji članekZakaj TikTok toži ZDA?
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.