Študentski bon inšpektor: Bistro Slovely

Študentski bon inšpektor v Bistro Slovely
Študentski bon inšpektor v Bistro Slovely

V novi seriji člankov Študentski inšpektor smo poslali študente pod krinko v restavracije, kjer lahko jemo na študentske bone. Preverili smo ambient, postrežbo in kvaliteto hrane. Pogledali smo, koliko stane doplačilo in kaj dobimo za to.

Tokrat smo obiskali Bistro Slovely, ki se nahaja na Kardeljevi ploščadi, v bližini Ekonomske in Pedagoške fakultete ter Fakultete za družbene vede in Fakultete za upravo. V bližini je na voljo plačljivo parkirišče, do sem pa lahko pridemo tudi s trolo, saj je postaja oddaljena le par minut peš. Vhod je dostopen invalidom.

Restavracija je prostorna in svetla, z velikimi okni, ki prepuščajo veliko naravne svetlobe. Notranjost je moderna in opremljena z udobnimi mizami in stoli, idealna za študentsko delo. Restavracija ima tudi prijetno teraso, kjer lahko gostje uživajo na svežem zraku.

Za tiste, ki se ne moremo odklopiti od virtualnega sveta, ali moremo dokončati šolsko delo, je na voljo Wi-Fi. Električne vtičnice za polnjenje telefonov in prenosnih računalnikov so na razpolago.

Osebje je bilo prijazno. Postreženi smo bili v razumnem času. Porcije so bile velike in vizualno vabljive. Na voljo so tudi možnosti za vegetarijance

Ne omogočajo dostave.

Povzetek ocen:

  • 💶 Vrednost obroka: odvisno od naročila
  • 🪙 Doplačilo: 3,98€
  • 🚚 Dostava: /
  • 🥕 Vegetarijansko
  • 🪑 Mize znotraj in terasa zunaj
  • 🦽 Dostopno za invalide
  • Ocena okusa hrane: ♥️♥️♥️♥️
Bon inšpektorji v Bistroju Slovely

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekKako premagati čas alergij? Odgovor je jasen
Naslednji članekMatej Lebič z novo skladbo – Zlatolaska
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.