Matej Lebič z novo skladbo – Zlatolaska

Matej Lebič
Fotografija: Filip Brinjovec

Mladi pevec, glasbenik in glasbeni pedagog Matej Lebič, o katerem smo že pisali, v svoji novi skladbi opisuje naklonjenost do skrivnostne zlatolaske, ki jo je opazil v eni izmed kavarn in z nje ni mogel spustiti pogleda. Iz besedila skladbe je moč razbrati, da mu je prikupna blondinka skoraj zagotovo zmešala misli in srce. Vemo pa, kar je skrivnostno namignil Matej, da so besedilo pesmi navdihnile prave iskrice ljubezni.

Matej Lebič predstavlja novo pesem

Matej Lebič in zlatolaska
Fotografija: Filip Brinjovec

»Res je, tudi v resnici sem zaljubljen v krasno zlatolasko. In vsakič znova pomislim na to, kako srečen sem v objemu njenih rok. Bela obleka pomeni preprosto tisto pomladno igrivost in lepoto mladih cvetov. Če me sprašujete o poroki – naj vas malo razočaram – na to pa bo treba še počakati,« nasmejano odvrne Matej, ki trenutno deluje kot glasbeni pedagog v glasbeni šoli pevke Alye, kjer ob popoldnevih z veseljem poučuje najmlajše glasbene nadobudneže.

Pri skladbi je tudi tokrat sodeloval z avtorjem in glasbenikom Alexom Volaskom, s katerim sta ustvarila že kar nekaj skupnih pesmi. »Pri Mateju me je nagovorila predvsem njegova ljubezen do glasbe in neizčrpna pozitiva. Je izjemno delaven in angažiran glasbenik, ki kot pedagog pomaga tudi mnogim mladim pri prvih korakih v glasbeni svet. Ravno ta element, da tudi skozi svojo ustvarjalnost navdihuje mlade, je izjemno pomemben. In to je vredno velike pohvale!« Alex na kratko povzame njuno sodelovanje.

Matej je za svojo novo skladbo pripravil romantičen videospot, pri katerem je sodeloval z utečeno ekipo pod taktirko snemalca in režiserja Filipa Brinjovca. Matej ti želi obilo veselja in pozitive ob poslušanju njegove nove skladbe.

Matej Lebič - Zlatolaska (Official Video)

Prejšnji članekŠtudentski bon inšpektor: Bistro Slovely
Naslednji članekKje bodo KFC restavracije? Po dolgem molku zdaj znano kje in kdaj bodo odprte

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.