Študentski bon inšpektor: HotSpot

Študentski bon inšpektor v HotSpotu
Študentski bon inšpektor v HotSpotu

V novi seriji člankov Študentski inšpektor smo študente pod krinko poslali v restavracije, kjer lahko jemo na študentske bone. Preverili smo ambient, postrežbo in kvaliteto hrane. Pogledali smo, koliko stane doplačilo in kaj dobimo za to.

Tokrat smo obiskali Hotspot, ki se nahaja na Kardeljevi ploščadi, v bližini Ekonomske in Pedagoške fakultete ter Fakultete za družbene vede. V bližini je na voljo plačljivo parkirišče, do sem pa lahko pridemo tudi s trolo, saj je postaja oddaljena le par minut peš. Vhod je dostopen invalidom.

Celoten ambient je prilagojen potrebam in željam študentske populacije, ki išče sproščeno okolje za druženje, delo ali uživanje ob dobri hrani in pijači. Notranji prostori so svetli in živahni, imajo dva nadstropja in teraso.

Za tiste, ki se ne moremo odklopiti od virtualnega sveta, ali moremo dokončati šolsko delo, je na voljo Wi-Fi. Električne vtičnice za polnjenje telefonov in prenosnih računalnikov so na razpolago.

Ko smo sedli, nas je ogovorilo prijazno osebje. Postreženi smo bili v razumnem času. Porcije so bile velike in vizualno vabljive. Na voljo so tudi možnosti za vegetarijance.

Ne omogočajo dostave.

Povzetek ocen:

  • 💶 Vrednost obroka: 8,2 €
  • 🪙 Doplačilo: 4.34 €
  • 🚚 Dostava: /
  • 🥕 Vegetarijansko
  • 🪑 Mize znotraj in terasa zunaj
  • 🦽 Dostopno za invalide
  • Ocena okusa hrane: ♥️♥️♥️♥️
Bon inšpektorji v HotSpotu !

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekKoraki do prve zaposlitve po končanem študiju
Naslednji članekV Srbiji odkrili 7000 let staro zgodovinsko naselbino
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.