5 čevljev, ki jih potrebuješ v svoji poletni garderobi

Prepričani smo, da si se poletnih temperatur razveselila kot že dolgo ne! Končno lahko za nekaj časa pospravimo težko obutev in v omari naredimo prostor za lahkotnejše čevlje, takšne, ki dihajo in osvobajajo naš korak. Poskrbi torej za poletno pedikuro, namaži nohtke v sladoledne barve in se odpravi po nakupih. Mi smo se odpravili v Aro in tam poiskali natanko tistih 5 parov čevljev, s pomočjo katerih bo kreiranje poletnih stajlinov sila enostavno.

Usnjeni natikači

Če imaš letos namen investirati v le en par čevljev, potem naj bodo to šik usnjeni natikači. Izberi takšne v beli ali kožni barvi in prepričana si lahko, da bodo pravi izbor za dopolnitev športnih kratkih hlač in majice ali pa romantične obleke.

Sandali s kvadratno peto

Svetujemo, da izbereš takšne v kožni ali pudrasti barvi, saj jih boš lahko kombinirala čisto na vse. So elegantni, hkrati pa udobni in zato pravi izbor za tiste dni, ki zahtevajo celodnevno eleganco. Namig: Si morda letošnje poletje povabljena na poroko?

Salonarji s paščkom in kvadratno peto

To so zagotovo eni izmed najbolj elegatnih čevljev, ki si jih lahko omisliš letošnje poletje, sploh če izbiraš poletno obutev, ki bo dovršila tvoj stil za v službo ali morebiten razgovor. Zaradi odprtega zadnjega dela bodo takšni salonarji veliko bolj znosni tudi v višjih temperaturah, kvadratna peta bo nudila vse potrebno udobje, tvoj celotni videz pa bo z izborom teh čevljev sporočal profesionalnost.

Glomazni, nizki sandal

So praktični in neverjetno udobni, popoln izbor za dolge poletne sprehode. Letos jih je na piedestal popularnosti postavila modna hiša Chanel, zato si lahko misliš, da bodo »it« kos, ki se bo odlično kombiniral k športnim kombinacijam, elegantnejšim in nekoliko bolj romantičnim stajlingom pa bo vdahnil malce surovosti in dramatičnosti. Vse je v ravnotežju, pravijo!

Lahke bele superge

Ga ni poletnega stajlinga, ki ga ne bi stilsko dovršile lahke bele superge, in ga ni boljšega izbora za raziskovanje novih obmorskih krajev, kot so lahke bele superge. S tem smo povedali vse …

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.