Barbarela – nakit, ki ti je pisan na kožo

Prstan na okrasni vejici

Nakit je pika na i vsakega outfita, saj popestri minimalistična oblačila in poudari njihove izstopajoče elemente. Večina nas kupuje poceni nakit ali z drugimi besedami kič, ki se hitro pokvari in konča v košu. Pogosto vidiš punce, ki nosijo isto verižico kot ti in tako ne moreš izstopati z nečim unikatnim. Popolno nasprotje tega je unikaten nakit Barbarela, ki ga ustvarja krajinska arhitektka Barbara.

Okolju prijazni materiali

Barbara prednost daje raznolikim in okolju prijaznim materialom, zato v njeni ponudbi najdeš tudi lesene zapestnice in očala. Osredotoča se na enostaven in nosljiv dizajn ter skrbnost in kakovost izdelave. Njeni kosi so pisani, živahni in raznoliki. Prav vsak bo našel nekaj, kar ga bo navdušilo.

Unikaten nakit

Če želiš izstopati, je najboljši način unikaten nakit, ki ga ne boš našla na nobeni drugi punci! Prednost unikatnega nakita je, da pripoveduje zgodbo, ki mu doda poseben pomen in globino. Je zelo oseben, saj obstaja v zgolj eni različici, ki ga nosiš ravno ti. Ljudje ga bodo opazili in te spraševali o njem.

Lesene ure

Posebnost lesene ure je, da je čisto vsaka edinstvena, saj je vsak kos lesa unikaten. Lesena ura je izredno lahka, zato je skoraj ne boste čutili. Narejena je iz recikliranega lesa in tudi sama proizvodnja ni okolju škodljiva. Lesena ura je pravzaprav večna, saj se les s starostjo in nošenjem samo izboljšuje, na njem pa se začnejo pojavljati novi vzorci olepševanja.

Bogata ponudba unikatnih izdelkov

Spletna trgovina Barbarela ponuja najrazličnejše izdelke: verižice, uhane, prstane, zapestnice in lesena očala. Iščeš darilo za rojstni dan? Preveri ponudbo kompletov in bližnjo osebo preseneti z unikatnim nakitom. Čisto vsak kos odraža kreativnost, energičnost in svobodo. Z nakitom Barbarela ne moreš zgrešiti!

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekKdaj mora Apple preiti na USB-C polnilni kabel?
Naslednji članekZaživel je projekt Tekmujem.si
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.