DIY frizer: kako se ostriči doma

Little boy on a haircut in the barber sits on a chair.
Foto: Oleksandr Hrytsiv iz iStock

Za mnoge je velika težava v karanteni prav odsotnost frizerja. Tisti, ki so tedensko ali mesečno pri frizerju, že počasi čutijo pomanjkanje lepih las. Tisti, ki pa imajo daljše lase, tega načeloma ne bi smeli občutiti tako močno. Pripravili smo nekaj nasvetov in videov za lažje striženje las. Osebe, ki imate doma frizerja ali nekoga, ki to zna, ste v veliki prednosti pred ostalimi. Seznam je narejen z mislimi na tiste, ki ste sami doma ali pa zaupate uničenju lastne frizure le sebi.

Vsi tisti z daljšimi lasmi

Vsi se zavedamo problema razcepljenih konic in podobno, ampak verjamem, da lahko potrpiš še nekaj tednov. V najhujšem primeru pa boš imel res lepe dolge lase. Seveda če si imel že tako ali tako dolge. Naš nasvet je le potrpljenje. Take katastrofe kot je spodnja slika ne morete doseči. Vsaj upam.

Tisti s krajšimi lasmi

Kritična skupina je moški del populacije, a so nasveti tudi za ostale. Nekega dne bodo frizerski saloni in brivnice spet odprte in polne. Do takrat pa je usoda v tvojih rokah. Da boš lahko uspešno uredil svojo pričesko, boš potreboval naslednje. Brivnik oziroma strižnik, glavnik, škarje in potrpežljivost. Izbrskali smo nekaj preprostih navodil različnih moških, ki si sami strižejo lase.

NASVET ŠT. 1

QUICK & EASY HOME HAIRCUT TUTORIAL & TIPS (How to Cut Your Own Hair)

NASVET ŠT. 2

HOW TO CUT SHORT HAIR | Haircut for men

NASVET ŠT. 3

How to Cut Your Own Hair | Men's Self-Haircut Tutorial HD | Tip #17

Za napake ne krivi nas

Prosim, da v primeru nezgode ne kriviš avtorja članka ali portala Študent ?. Hvala za razumevanje in veliko sreče pri striženju las.

Če imaš zraven nekoga, ki mu zaupaš

Če imaš ob sebi osebo, ki ji zaupaš svoje lase, potem je tu še nekaj nasvetov za friziranje. Da bomo prišli iz karantene čim lepši in ne kot Robinson Crusoe s svojega otoka. Zopet kar preprosti nasveti, pri katerih boš potreboval iste stvari. Strižnik, škarje in glavnik.

Easy To Follow At Home Men's Haircut

HOW TO CUT MENS HAIR AT HOME/ EASY MENS HAIRCUT TUTORIAL

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekZaradi koronavirusa naslednje leto brez novih emojijev
Naslednji članekPetra Škarja: dokaz, da se s pisanjem da uspeti

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.