Harry Styles kot prvi moški na naslovnici Voguea buri duhove

Pevec Harry Styles, bivši član skupine One Direction, je postal prvi moški na naslovnici modne revije Vogue in takoj sprožil valove. Navdušenja, razočaranja, ogorčenja in še česa. Veliko tega na račun oblek, v katerih se pojavi na fotografijah. O tem so spregovorili slavni, njegova mati in še mnogi drugi strokovnjaki.

Harry Styles piše svoja pravila

»Preprosto si želim določenega videza. In ne zato, ker bi bil zaradi tega videti istospolno usmerjen, biseksualen ali heteroseksualen, ampak zgolj zato, ker so določene stvari dobro videti.« je povedal Harry v izjavi za javnost.

Ob izidu najnovejše številke modne biblije, kot se velikokrat reče reviji Vogue, se je pojavila vrsta polemik. Brez dvoma je naslovnica Voguea z bivšim članom fantovske skupine 1D zgodovinska. Pri uredništvu revije pa so zapisali, da je zgodovinska, a to še ne pomeni, da je tudi radikalna. »Če tovrstne kritike prejme cisspolni svetlopolti moški, kaj bi se zgodilo šele, denimo, temnopolti transspolni ženski.«

Kje so možati moški?

Poleg klasičnega odziva na družbenih omrežjih, so padale tudi kritike z naslova zvezdnikov in zvezdnic pop sveta. Med njimi najglasnejša prav Candice Owens, ki je zapisala, naj se vrnejo možati moški in da družba brez močnih moških ne more preživeti. Pri tem jo je podprl Ben Shapiro, ki pa je bil med zvezdniki v manjšini.

Podprli so ga igralec Zach Braff in igralki Olivia Wilde ter Mia Farrow. Ti so bili med najbolj opaznimi in najbolj retvitanimi na najbolj priljubljenem omrežju zvezdnikov.

In če to ni dovolj, ga je pri tem podprl Elijah Wood, ki je igral v Gospodarju prstanov. Ko tisti, ki je nosil prstan v samo središče Mordorja, stoji na tvoji strani, je zmaga že tvoja. In če slučajno še to ni dovolj, je na njegovi strani tudi njegova mami.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekKokosovo mleko rezultat garaškega dela živali na Tajskem
Naslednji članekBomo letos smučali?

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.