Jesenski modni trendi

V jesen smo že kar pošteno zakorakali (kljub občasnim višjim temperaturam), zato je čas, da dobro pogledamo trende, ki so zaznamovali letošnje poletje in načine, kako jih lahko uporabimo tudi jeseni.

Predstavljamo torej trende, ki so zaznamovali letošnjo sezono in kako jih nositi tudi jeseni.

Disko kodri

Poletna vlaga je že tako velike kodre naredila še večje, jeseni pa bodo odlično videti v kombinaciji s strganimi kavbojkami in šali iz kašmirja.

Drzna rdeča šminka

Laskava rdeča šminka, ki je vedno v stilu, je bila letos izredno moderna celo poletje. A celo največji optimisti si jo bodo z veseljem nadeli ob svetlejše odtenke kože, ko bodo prišli prvi hladnješi dnevi.

Zanimiva senčila za oči

Tudi oči so bile letos zanimivih barv. Saska Lane se je odločila za lila barvo, Mila Kunis pa je svoje veke potopila v metalične odtenke. Seveda se trendu ni izognila Lady Gaga, ki je na paradi v New Yorku nosila več odenkov neona.

Dekorativni dodatki za lase

Elastike, trakovi za lase in špangice so se pojavljale tako na plaži kot na rdeči preprogi. Zakaj ne bi tega trenda prenesli tudi na jesen in zimo? Priskrbi si dodatke za lase živih barv, ki bodo poživili še tako mračne jesenke dni.

Preprosta kita

Kite, ki so preprosto spete ob strani, ali pa zavite v krono na glavi, so postale glavna frizura letošnjega poletja. Ko se ti v jutranjem hitenju ne bo dalo ukvarjati s frizuro, si na hitro naredi kito in imela boš najbolj trendi frizuro na faksu.

Drzna bob frizura

Drzna kratka frizura, ki razkazuje tvoj vrat, bo glavni trend letošnje jeseni, že poleti pa je ohladila marsikatero znano glavo. Zato ne razmišljaj, naroči se pri frizerju in si še ta teden privošči obvezno striženje, o katerem se odločaš že zadnje pol leta.

 

 

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

VIRVogue
Prejšnji članekNižja dohodnina? Uveljavi stroške prevoza in nočitve!
Naslednji članekDan suverenosti – k(d)aj je že to?

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.