Top jesenski trendi 2020: quarantine edition

Kot kaže še nekaj časa ne bomo šli nikamor in delo od doma bo postalo naša stalnica. Zato je čas, da si nadeneš tisto staro strgano trenirko in debel scefran pulover – kdo pa te bo videl, kajne? No, to, da te nihče ne bo sodil, ni ravno res. Nešteti zoom sestanki, posedanje na balkonu ali pred hišo, nošenje smeti … če si rada urejena in ljubiteljica mode, izkoristi vsak trenutek za modno revijo!

Kako boš torej lahko ostala trendi in v stilu od doma?

Matchy matchy

Seti so zdaj »in« bolj kot kadarkoli prej! Enobarvni seti so še posebej popularni, pa še kombinirati ti ni treba in razmišljati, ali roza paše z vijolično. Pa ne boj se barv. »A pop of colour« bo popolnoma povzdvignil tvoj »look« na drug nivo in videti boš izjemno modno, čeprav se morda nisi počesala že nekaj dni.

Logomania

Logo na logo – včasih se nam je to zdelo izjemno grdo, ampak letos je logomania prevzela svet. Majice z logi lahko kombiniraš z biker kratkimi hlačami ali pajkicami, dodaten plus pa je, če je majica malo oversized.

gucci majica

Pletenine

Tudi pletenine se vračajo v modo, še posebej puloverji na gumbe. Mogoče je zdaj čas, da prebrskaš po mamini omari in recikliraš kak že davno pozabljen pulover. Puloverji na gumbe so mehki, topli in popolnoma chic! Pitje jutranje kave v njem bo modno, kot še nikoli doslej.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by attire (@attire) on

Nevtralni toni

Če pa barve niso v tvojem stilu, z nevtralnimi toni nikoli ne zgrešiš. Še posebej modno boš izgledala, če boš imela pri roki kar nevtralen set: majico in hlače enake barve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Elizabeth (@laurenelizabeth) on

Tie dyetie dye

Si drzna? Tie dye sporoča prav to: pogum, drznost in ljubezen do eksperimentiranja. Tie dye lahko narediš kar od doma in svojo ustvarjalnost preizkusiš na že kakšnem odsluženem kosu garderobe. Za jesenski čas pa namesto živahnih barv uporabi bolj nevtralne tone, ki se skladajo z barvno paleto listja.

 

Prejšnji članekLetošnja trgatev na vinogradniškem posestvu Zlati grič obeta novo serijo prvovrstnih vin
Naslednji članekVčlani se v študentski klub iz udobja svojega doma

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.