Type right err za kreativen vsakdan

Roke tipkajo na pisalni stroj
Foto: on TYPE RIGHT ERR, Minca Zupanc, s.p.

Tudi ti rad nosiš majice z unikatnim potiskom, ki pritegnejo pogled in ti dajo misliti? Potem si zagotovo že opazil majice z napisi, kot so Najlepše zadane gram čiste domišljije, Samo svoja in Na smrt zaljubljena v življenje. Gre za unikatne dizajne, ki nastajajo pod umetniškim imenom Type right err.

Oseba za znamko

Blagovno znamko Type right err je leta 2016 ustvarila Minca Zupanc, in sicer iz treh ljubezni: ljubezni do jezikov, ljubezni do pisalnih strojev in ljubezni do trajnostne mode. Minca je že v osnovni šoli rada pisala, to ljubezen do pisane besede pa je ohranila vse do danes. Leta 2016 je čisto spontano prišla do ideje o rojstvu lastne blagovne znamke TYPE RIGHT ERR (besedna igra na angl. besedo typewriter ali pisalni stroj).

Ženska s skodelico v roki
Foto: on TYPE RIGHT ERR, Minca Zupanc, s.p.

Kot pove že samo ime, Minca obožuje pisalne stroje, te skoraj pozabljene aparature, ki so jih naši starši in stari starši uporabljali na redni bazi. Zvok udarjanja po tipkah je nekaj prav posebnega in se ne more primerjati s tipkanjem po tipkovnici. Mincina druga ljubezen pa je povezana z jezikom, to samoumevno orodje, ki ga uporabljamo vsak dan, a si le redko vzamemo čas, da bi ga občudovali.

Izvirni napisi, ki ti dajo misliti, so natisnjeni na trajnostni material. Minca namreč daje poudarek okolju, zato so vsi izdelki v ponudbi trajnostni. Majice so na primer izdelane iz organskega bombaža, ki se ponaša s kar štirimi certifikati kakovosti. Glede na to, da hitra moda predstavlja velik okoljski problem, je izbira trajnostnega materiala več kot pohvalna.

Obleka s citatom DRAMA QUEEN is NOT my dopamine.
Foto: on TYPE RIGHT ERR, Minca Zupanc, s.p.

Kako nastanejo citati?

Minca pravi, da se vse začne s preskokom sinaps v pravem ritmu, ko nastane prvi zametek za nov napis. Potem misli zapiše na papir in jih nato natipka na – tako je, pisalni stroj! Misel pili do takrat, ko je prepričana, da bo ustavila sleherno človeško oko. Naslednji korak je povečava napisa v TYPE RIGHT ERR fontu in screenprinting, kjer se računalniški zapis dizajna s posebnim lepilom in prahom prenese na poseben papir, primeren za tiskanje na bombažne tkanine. Zadnji korak pa je seveda pošiljanje izdelka v svet.

Bogata ponudba izvirnih napisov

V ponudbi izdelkov TYPE RIGHT ERR je široka izbira majic, topov, puloverjev in oblek z napisi, ki ti dajo misliti. Pri ženskih oblačilih lahko izbiraš med belo, črno in roza barvo, pri moških pa so na voljo bela, črna in siva. Poleg oblačil v spletni trgovini najdeš tudi tote vrečke, torbice, kravate in slike z napisi.

Ženska nosi majico z napisom I AM HUMAN. Inside of me angels & devils play hide & seek.
Foto: on TYPE RIGHT ERR, Minca Zupanc, s.p.

V poletje vstopi v stilu!

Izpitov bo kmalu konec in zakaj se ne bi pocrkljal z novo majico s citatom, ki bo pritegnil pozornost in ljudem dal misliti. Življenje je prekratko, da bi nosil dolgočasna oblačila. Zato skoči na spletno stran TYPE RIGHT ERR in preveri, kateri citat najbolj pritegne tebe!

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekVplivneži, pozor! Slovenija zaostruje pogoje vašega dela
Naslednji članekV MET(n)A inteligenca: Facebook želi več umetne inteligence
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.