Ustvari si prijetno študijsko okolje »on budget«

Preproga

V trgovini s pohištpreprogavom in dodatki za dom povprašaj o izdelkih, ki jih izločajo iz ponudbe, ali sledi razprodajam. Tako boš dobil lepo in kakovostno preprogo veliko ceneje. Izbereš lahko umirjen stil v naravnih barvah, ali pisano preprogo, ki te bo napolnila z energijo. Če je soba manjša, je dobra izbira lep tekač. Izberi primerno širino, prodajalec pa ti bo odrezal željeno dolžino in poskrbel, da bo tekač tudi lično zarobljen. Na mrzlo jutro boš še posebej hvaležen za ta nakup.

Fotografije

Z družino in prijatelji dofotografiježivljamo najlepše trenutke. V današnjem času imamo te spomine na telefonih in tam tudi ostanejo. Poišči, kje lahko poceni tiskaš fotografije. V nekaterih trgovinah in drogerijah lahko na avtomatih ugodno tiskaš direktno iz telefona.

Kupi okvir za več fotografij, ali se znajdi s tem, kar imaš. V steno privij nekaj vijakov in mednje napelji vrvico. Nanjo s ščipalkami za perilo ali sponkami za papir pripni fotografije. Če imaš večji kos plute, potrebuješ samo še nekaj risalnih žebljičkov. Fotografije bližnjih bodo na tvoj obraz vsak dan pričarale nasmešek, zato pusti domišljiji prosto pot.

Dekoracija

S pravilnim izborom okrasja pdekoracijarostoru dodaš piko na i. Bodi kreativen in uporabi, kar imaš. Dekoracija naj odseva tvoj značaj. Če si knjižni molj, ustvari knjižno polico. Razstavi svoje športne in druge dosežke. Če je v tebi vsaj kanček umetnika, ustvarjaj, riši, kipari. Vedno pa lahko izbereš klasiko: dišeče svečke, rastlinje in slike. Police dobiš v trgovinah z materialom za dom in res niso drage.

Tudi posteljnina v trendi barvi deluje kot okras. Kupi takšno z visokim deležem bombaža. Svetilka na nočni omarici ima tako estetsko kot tudi praktično vlogo.

Imaš tudi ti kakšno idejo? Zaupaj nam v komentarju.

Prejšnji članekTrenutno najboljše grozljivke na Netflixu
Naslednji članekBarcelona: obvezni postanki

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.