Erotična orgazmična darilca

Eno od daril, s katerim lahko sebe razveseliš za Božič ali Novo leto so KROGLICE SMART BALLS. Premazane so z lateksom, zato se zelo hitro potopijo v vagino. In nora doživetja se pričnejo. Z njimi lahko odideš na vožnjo z mestnim avtobusom. Avtobus med vožnjo oddaja tresljaje, na katere so kroglice izjemno občutljive. Delujejo zelo tiho. Kroglice ne uporabljaj med študiranjem za izpite, ker lahko zaradi njih diplomiraš iz orgazmičnih stanj. (5.900 sit)

Noro darilo je STEKLENI PENIS. Če imaš kopalno kad, potem uredi  kopalnico. Ne pozabi na svečke in povabi nekoga na skupno namakanje. Kupi nekaj čokoladno sladkega in imej pri sebi samo eno čokolatinko. Med namakanjem naj se topi v vajinih ustih. Ko se ti bo zdel pravi trenutek partnerja preseneti z darilom. Pa ne se ustrašit, da vaju bo streslo – saj veste voda in baterije. Ni panike, nima baterij! Pazi le, da ti ne pade iz rok, ker se lahko razbije. (6.390 sit)

Zanimivo erotično darilo so LISICE IZ PLIŠA. Partnerju lahko z njimi priklenešroke na hrbtu. S tem ga prisiliš, da je pasiven. Njegova edina naloga je bo uživanje. S prosojnim šalom mu zaveži oči. Tako te bo videl zamegljeno. Polivaj ga s pivom, maži s smetano ali jogurtom. Zraven uporabljaj poljube, ustnice, jeziček, dlani, lase. Poskusi uporabiti barve za slikanje (barve za bodypainting so zelo drage). Z njimi mu/ji riši po telesu nekaj časa s čopičem, nekaj časa s prstki. Nekje nežneje, drugje malce bolj grobo. Draži ga/jo z vsem mogočim in sicer toliko časa, da se mu/ji bo trgalo od strasti.  (3.900 sit)

Darilce v obliki bombe – SEX BOMB. Svetujem ti, da zelo dobro premisliš, komu boš podaril tole darilce. Sex bomb krogla vsebuje namreč mlečne čokoladke. Ne tistemu, ki je na shujševalni kuri. Ker v takem primeru ne bo eksplodirala Sex bomb, pač pa užaljen obdarjenec! Drugače pa imajo čokoladke prav poseben namen. Pusti obdarjencu čokoladke v popku, na prsih, ritki… Počakaj samo toliko časa, da se čokoladice stopijo. Potem pa v akcijo! Oralno zadovoljevanje čokoladnega telesa, še posebno intimnih delov, bo za oba najslajša izkušnja.

EROTIČNO MASAŽNO OLJE je eno od darilc, ki lahko spravlja ob pamet. Če znaš dobro masirati, bo tudi navadno masažno olje ali mleko za telo dovolj, ker lahko že s samo masažo narediš erotično vzdušje. Svetujem ti, da šele po 15 minutah masiranja pričneš z masažo na notranji strani nadlakti in nato na notranji strani stegen. V tej fazi je najbolj erotičen bežen dotik erogenih con. Dotik mora biti speljan tako, da masirani ne ve ali je bil nameren ali slučajen. Saj veste pravilo totalnega zrajcanja: Duhove buri tisto, na kar namigneš, skorajda narediš, pa vendarle ne narediš do konca. Ko pa začne dotični malo močneje dihati in to počne par minutk pa je igre garantirano dovolj. (od 2.500 sit)

Če si malo bolj odštekan lahko podarite ANALNI STIMULATOR. Večina ljudi zavrača analni sex zaradi morebitne bolečine. Vsepovsod je slišati kako boli in da se s časoma človek navadi na to bolečino. A resnica je popolnoma drugačna. Sram jih je, da bo na penisu ostalo nekaj blata. Drugi se prav zaradi tega vsakokrat klistirajo in prenašajo hude bolečine. Če bi bila jaz danka, bi absolutno protestirala, če bi me nekdo zalival pred vsakim užitkom. V primeru, da ostane na kateremkoli penisu nekaj blata, se greste preprosto umiti in nadaljujete.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.