Je seks na plaži varen?

Unsplash

Dneve in noči se trenutno preživlja na plaži, kopa v morju in pohajkuje po neznanih krajih. Ena izmed stvari, o kateri razmišlja veliko ljubimcev, je tudi seks na plaži, s katerim bi radi začinili svojo poletno avanturo. Zakaj ne, če ogromno filmov prikazuje to kot nekaj, kar je obvezno potrebno narediti poleti? Ampak poraja se vprašanje, ali je seks na peščeni plaži varen? Hitro se lahko zgodi, da pesek zaide v intimne predele in povzroči vse možne infekcije, ki pa si jih med vročo akcijo zagotovo ne želite.

Seks na peščeni plaži je varen, a pazi, da pesek ne zaide v vagino, saj se lahko zgodi, da pride do infekcije ali odrgnin. Če se to slučajno zgodi, si intimne predele čim hitreje splakni in obriši.

Nasveti:

Najbolj pametno je, da na pesek položita veliko brisačo, ki bo pomagala, da vama ne bo opraskal kože. Če se bosta vroče akcije lotevala čez dan, se obvezno namažita s kremo za sončenje, saj si želita le vročega ne pa opečenga seksa. Obvezno pa ne pozabita na kondom! Takoj, ko se vajina koža opraska s peskom, se spolno prenosljive bolezni lahko hitreje prenašajo, zato nikakor ne smeta pozabiti na zaščito.

Seksa na peščeni plaži vama ne odsvetujemo, vama pa svetujemo, da se tudi, če gre le za poletno avanturo, nanj primerno pripravita, da ne bosta kasneje obžalovala trenutka strasti.

 

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.