Kako se ponovno povezati s partnerjem?

V današnjem času se od tebe pričakuje, da pridno delaš faks, zraven še kaj delaš, se čim več družiš z ljudmi, vsaj občasno telovadiš … Če si zraven še v razmerju, lahko vsega postane preveč in občasno se zgodi, da tvoj partner ni na prvem mestu. To lahko povzroči, da se ne počutiš več tako povezanega z njim in čez čas to lahko privede do panike in skrbi, da se bo razmerje končalo.

A če si tega ne želiš in bi se s partnerjem rad ponovno povezal, spodaj predstavljamo nekaj načinov, kako to narediti.

Ugasni telefon

Če te skrbi, da sta s partnerjem premalo povezana potem pomisli, če je zato mogoče kriv telefon. Prav je, da ostaneš v stiku s prijatelji in odgovarjaš na maile, a telefon je lahko ogromna distrakcija. Vsak dan si za nekaj ur vzemi odmor od telefona in uživaj s svojim partnerjem.

Vsak teden si vzemita čas zase

Mogoče se zdi določanje časa najmanj romantična stvar, a vseeno je to potrebno, če se ne vidita veliko. Usedita se dol in se pogovorita o vajinem tednu, o tem, kaj vaju moti, saj bodo takšni pogovori poskrbeli, da se težave ne bodo ponavljale.

Priredita družaben večer

Skupaj pripravita družaben večer za prijatelje in skuhajta večerjo, s čimer bosta morala delovati kot ekipa. Pripravita hrano, izberita glasbo, celoten proces bo poskrbel, da se bosta povezala.

Poiščita novo aktivnost

Lahko je to kuharski tečaj ali tečaj plesa, učenje nove stvari vaju bo povezalo. Obenem pa se bosta še nekaj novega naučila.

Naredita nekaj pustolovskega

Če se srečata s svojim strahom, bosta povečala adrenalin in ko to doživiš s partnerjem, vama to pomaga, da se povežeta in s tem ustvarita unikaten spomin. Lahko se samo odpravita v hribe, se skupaj udeležita vadbe ali obiščeta najvišjo stavbo v mestu.

Vzemi si čas in povej, kaj potrebuješ

V času, ko smo vsi pretirano zaposleni, hitro lahko pozabiš povedati svojemu partnerju, kaj potrebuješ od njega in potem ti ni všeč, ko tega ne dobiš. Potrebno je deliti svoje želje in pričakovanja, le tako bo vajina zveza napredovala.

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

VIRBrit.co
Prejšnji članekTudi tvoj telefon potrebuje spomladansko čiščenje
Naslednji članek7 različnih vrst poljubov

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.