Najboljši seks položaji za čas v karanteni

Seks položaji

Biti doma je lepo, a nekako se ta lepota izgubi, ko si prisilno doma. Če pa si doma ujet s svojo boljšo polovico, pa se da postoriti marsikaj, da obe strani uživata. Ta čas lahko izkoristita za zbližanje, druženje in seveda seks. Pripravili smo seznam karantenskih seks položajev, ki jih lahko poskusita.

Covid-69

Slišal si že za položaj 69, zdaj se pripravi na drugo različico tega položaja. Narejen naravnost za karanteno. Fokusiraš se na užitek druge osebe in to je tisto, kar v karanteni moraš početi.

Covid 69
Covid 69

Karantenski quickie

Preden oba sežeta po opravilih, ki jih morata narediti doma. Intimen, ne naporen in na splošno jutranji. Nekaj res na hitro in ne preveč utrujajočega, da lahko čez dan poskusita še kakšen drug položaj.

Karantenski quickie
Karantenski quickie

Maskiranec v ozadju

Četudi se želita izogniti bacilom in boleznim, je želja po seksu premočna. Čeprav je pasji položaj preverjena klasika, je v teh časih najboljša izbira. Nič poljubljanja, nič kašljanja v obraz, kar pomeni odlično.

Maskiranec v ozadju
Maskiranec v ozadju

Globinsko čiščenje

Misijonarski položaj z malo izboljšav. Punca dvigne noge, kar jih lahko, fant pa jih uporabi za oporo, ko se skupaj zibata naprej in nazaj. Za še več užitka naj ima punca noge čim bolj skupaj.

Globinsko čiščenje
Globinsko čiščenje

Cepljenje

Čas, da punca prevzame vso pobudo. Usede naj se na »voznikov sedež« in nadzoruje celotno vožnjo. Hitrost, tempo, globino in konec vožnje. Fantje, čisto nič hudega vam ne bo.

Cepljenje
Cepljenje

Pumpica z razkužilom

Ker si je redko kdo razkuževal roke, lahko zdaj poskusita še s položajem, ki ga je redko kdo uporabljal. Težko ga je začeti, a ko začneš, bo trud poplačan. Po pravici povedano, nimamo pojma, kako deluje, zato glej sliko.

Globinsko čiščenje
Globinsko čiščenje
Ti je prispevek všeč? 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (7 ocen, povprečje: 2,86)
Loading...

1 komentar

  1. Pri tej pumpici z razkužilom se mi zdi, da je punca v liniji kašljanja. V bistvu ni noben položaj 2+ metra narazen. Po moje je tu edini pravilni odgovor VR čelada in tele-dildonics. 😋

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.