Nasveti za seksi masažo

Po koncu napornega semestra je vse, kar si želiš, da se spočiješ, pozabiš na težave in se sprostiš. Sprostitev je lahko tudi masaža. Ta pa ni nujno, da je povsem navadna in nedolžna, ampak je lahko tudi seksi. Ko se bosta naslednjič s partnerjem znašla skupaj, začni z nežno masažo, ki pa naj se stopnjuje v vedno bolj vročo. Predstavljamo ti nekaj predlogov, kako partnerju nuditi najbolj možno seksi masažo.

Ne uporabljaj rok

Partner naj se uleže na trebuh, ti pa ga zajahaj. Njegove boke ujemi s svojimi koleni, se spusti naprej in se z dojkami začni premikati po njegovem hrbtu. Lahko se tudi premikaš gor in dol, saj s tem dodaš nekaj občutka. Partnerju bo ta prvi korak zagotovo všeč.

Izkoristi atmosfero

Zatemni luči, prižgi nekaj sveč, da narediš pravo vzdušje in pomagaj partnerju, da se sprosti. Lahko uporabiš tudi masažna olja v obliki sveče in prostor napolniš s pomirjajočimi eteričnimi olji. Ko se masažno olje stopi, ga lahko naneseš na partnerjevo telo. Samo poskrbi, da gre res za takšno svečo, ki je namenjena masaži, nikakor ne uporabi prave sveče, saj lahko pride do opeklin.

Poišči erogene cone

Poznaš tisti občutek, ko ti nekdo masira noge in kar naenkrat bolečina iz rame izgine? Takšen občutek lahko deluje tudi pri bolj seksi masaži. Tvoje telo je polno erogenih con, ki ti bodo pomagale doseči vznemirjenost že pri najmanjšem dotiku. Te cone so: sence, ustnice, vrat in notranja stran stegen.

Ne pozabi na ritko

Dobra masaža ritke lahko sproži zelo dobre odzive. Tako kot na ramenih in vratu, se tudi na bokih in zadnjici čez dan lahko nabere kar nekaj napetosti. Zato naslednjič, ko partnerja masiraš, ne pozabi na njegovo zadnjico, s čimer boš poskrbel za popolno masažo telesa. Kdo ve? Mogoče se ti celo nasmehne sreča in bo masaža peljala v vroč seks.

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

VIRFabFitFun
Prejšnji članekV 7 korakih do digitalnega potrdila in potrdila o cepljenju, prebolelosti ali testiranju
Naslednji članekPodelili so Župančičeve nagrade

Novinarka. Obožujem tri stvari: organizacijo dogodkov, potovanja in muzikale.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.