OMGyes: spletna stran, ki ženske popelje do orgazma

Elevated View Of A Beautiful Young Woman In Bed Getting Orgasm
Foto: AndreyPopov iz iStock

Leta 2016 je revija Archives of Sexual Behavior objavila študijo, ki je ugotavila, da le 65 % žensk med seksom doseže orgazem. Za moške je številka kar za 30 % višja: seks se z orgazmom konča za 95 % moške populacije. Razlog za to je v mnogih primerih dejstvo, da kar 75 % žensk za dosego orgazma potrebuje stimulacijo klitorisa.

OMGyes je spletna stran, ki uporabnicam ponuja rešitev za to težavo: tako ženske kot moške uči, kako zadovoljiti žensko. Ustanovitelja programa Rob Perkins in Lydia Daniller sta ugotovila, da je težava predvsem v tem, kako orgazem med seksom doseči vsakič.

Leta 2015 sta avtorja začela sodelovati z Univerzo v Indiani. Skupaj so izvedli raziskavo in anketirali več kot tisoč žensk v starosti med 15 in 95 let. Vprašali so jih, kakšne tehnike uporabljajo pri samozadovoljevanju in seksu s partnerji in partnericami. Trideset posameznic je bilo tehnike celo pripravljeno pokazati pred kamero.

Temo je ekipi OMGyes uspelo podrobno raziskati, različne tehnike pa so tudi poimenovali. Na OMGyes trdijo, da se osredotočajo predvsem na užitek kot tak, ne pa na orgazem koT končni cilj. Do tega namreč tako ali tako pride, če se le dovolj dolgo ukvarjamo z užitkom.

OMGyes za enkratno plačilo 45 evrov ponuja 73 videov in 12 tematik. In to je le prva sezona, ki se osredotoča predvsem na zunanjo stimulacijo. Po isti ceni je na voljo tudi druga sezona, ki se ukvarja s penetracijo in kombinacijo, na poti pa je tudi tretja.

VIRBustle
Prejšnji članekIzpiti se približujejo: so gradiva, dostopna na spletu dovolj?
Naslednji članekSi za brezplačen ogled slovenskih filmov?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.