Sex med menstruacijo?

Closeup photo of black lingerie on red silk
Foto: vadimrysev iz iStock

Soft Tamponi so bili razviti na podlagi najnovejših ginekoloških raziskav za higienski spolni odnos med menstruacijo.

So tudi idealna rešitev za nošenje v savni, pri vseh športnih in drugih dejavnosti. Gre za majhne roza tampone, ki so brez vrvice, narejeni so iz bikompatibilne pene, brez kemičnih dodatkov in tehtajo komaj 2 g, pri tem pa imajo veliko vpojnost. Soft-tamponi so optimalna higienska zaščita, so sterilni, pakirani posamično in so dermatološko ter klinično testirani.

Prednosti Soft Tamponov:

1. Med spolnim odnosom oba partnerja ne čutita prisotnega tampona, ki se anatomsko prilega in nima nadležne vrvice.

2. Navadni tamponi ponavadi nabreknejo, Soft-Tampon pa se enostavno stisne, kjer ostane prožen in ne spremeni svoje prvotne velikosti.

3. Soft-Tamponi so inovativno narejeni iz netoksične in biokompatibilne pene. Material ne ostaja v telesu in ne vsebuje kemičnih snovi, ki bi lahko povzročile draženje.

4. Zaradi zagotavljanja visoke higiene, so Soft- Tamponi pakirani sterilno in posamično. Zaradi mehke in prožne pene so zelo lahki (2g), kljub temu pa imajo odlično sposobnost vpijanja, ki je celo višja od navadnih tamponov.

5. Soft-Tampon je enostaven za uporabo, stisnemo ga skupaj na straneh in ga s sredincem potisnemo z okroglo stranjo pred maternični vrat. Odstranimo ga s pomočjo zanke (zarezane luknjice), hitro in enostavno, z enim prstom.

Kako delujejo, če ni vrvice?

Nožnica oz. vagina je dolga približno -+ 8 cm, na koncu je maternični vrat, ki ščiti maternico pred vhodom bakterij in drughih tujkov v maternico. Maternični vrat ima tudi čep, ki se odpre pri porodu, da gre plod lahko ven. Tako ni bojazni, da bi med spolnimi odnosi tampon zlezel kam drugam. Verjetno se sprešujete kako tampon izvlečete ven, po končanem spolnem odnosu? Lahko se seveda zgodi, da ga ne boste takoj začutili z roko, vendar je dejstvo da tampon ne more biti daleč. V kolikor počepnete in napnete mišice se tampon sam potisne bolj proti ustju nožnice in v počepu se tudi nožnica skrajša, tako tampon lažje zagrabimo ter izvlečemo. Pomagamo si z pincetnim prijemom (palec in kazalec).

Pri tem boste tudi bolje spoznali svoje telo.

 

Klikni za video predstavitev!

Na voljo v poslovalnicah Dm!

Vir: www.soft-tamponi.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.