Premierni slovenski nastop Eddieja Lizzarda že razprodan!

Organizator premiernega slovenskega nastopa z dvema emmyjema okitenega britanskega komika Eddieja Izzarda, ki prihaja k nam na povabilo in v soorganizaciji Tina Vodopivca, sporoča, da je dogodek že razprodan!

Izjemno zanimanje za šov Force Majeure – vstopnice so pošle v le desetih dneh – je presenetilo celo organizatorje, saj je bila največja dvorana Cankarjevega doma razprodana še preden so uspeli nalepiti plakate. V našem osrednjem hramu kulture se bo tako 23. marca odvil nepozaben večer smeha in zabave z enim največjih svetovnih mojstrov stand-upa in igralcem iz filmov, kot so Oceanovih 12 in 13, Zgodbe iz Narnije ter Operacija Valkira. 

 

Tin Vodopivec: “Zelo sem vesel, da je pri nas toliko ljudi, ki imajo radi Eddija, skoraj tako zelo, kot jaz. Nisem vedel, da nas je toliko. V Ljubljano sem ga želel pripeljati, da bi lahko sam užival v njegovem nastopu, hkrati pa tudi prijateljem in drugim ljubiteljem stand-upa ponuditi možnost videti enega najboljših svetovnih komikov v živo. Več let sem lobiral za to gostovanje in vse ljudi, tako ali drugače povezane z njim, prepričeval, da bi bilo super, če bi lahko Eddie kdaj prišel k nam. Nek dan se je vse poklopilo – bivša punca nekdanjega režiserja njegovih DVD-jev je poslala moj mejl njegovemu menedžerju in ta se mi je po enem letu oglasil z vprašanjem, če me še zanima šov Eddieja Izzarda v Sloveniji. Seveda me je! Dogovarjanje je končno steklo in vesel sem, da bo marca prvič obiskal Slovenijo ter nastopil v razprodani dvorani na tako prestižnem prizorišču kot je Cankarjev dom.”

 

NA DODATNO PREDSTAVO – V ZAGREB

Dodatne predstave v Sloveniji zaradi Eddiejeve velike zasedenosti žal ne bo mogoče izvesti, če pa bi res radi videli mojstra na delu v živo in ste ostali brez vstopnic za ljubljanski šov, ga lahko 24. marca ujamete v Zagrebu, kjer vas bo zabaval v veliki dvorani Vatroslav Lisinski. Vstopnice za ta nastop lahko kupite na www.ulaznice.hr

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.