Top sex položaji za Valentinovo

Beautiful young passionate couple  in bedroom
Foto: nd3000 iz iStock

Pred vrati je najbolj vroč in seksi praznik tega leta. Praznik zaljubljencev ali po domače »kako naj ga preživim, če sem samski« praznik. Medtem, ko se samski lahko brez skrbi potikate po svetu na ta dan, je za osebe v razmerju to malo težji dan. Glavno vprašanje je: »Kako naj bo bolj navdihnjeno kot ponavadi?« In to je vprašanje, ki je zelo močno na mestu. Kako narediti Valentinovo in seks bolj strasten. Če imaš domišljijo bolj slabo,ali če je nimaš, je tu Revija Študent, ki te je rešila. Pred tabo je seznam najboljših in najbolj ekstravagantnih seks položajev, ki jih lahko poizkusita na Valentinovo. Ne bo vama dolgčas.

Kupidova puščica

Bum. Že takoj na začetku te je zadela ljubezen, zdaj jo moraš le še preusmeriti v drugo osebo. Punca se uleže na hrbet, noge naj da čimbolj h glavi, tako da je glava med stopali. Fant naj ta položaj izkoristi tako, da bo punca kar se da uživala.

Kupidova puščica
Kupidova puščica

Škarje

Zelo intimen položaj, kjer je potrebna zbranost in disciplina. Oba se uležeta na hrbet, tako, da se stikata z zadnjicama. Punca ima eno nogo preko fantovega pasu, drugo pa pod njegovo nogo. Tudi tukaj punca narekuje tempo, razen če se fant odloči biti v sedečem položaju. Zelo intimen položaj, ki ne zahteva veliko, razen truda, discipline, gibčnosti in želje.

Škarje
Škarje

Bonboniera

Nikoli ne veš kaj boš dobil … Razen tega, da bo punca videla njegovo seksi rit. Položaj se sliši veliko bolj mamljivo kot izgleda na sliki, ampak ko vama uspe, bosta videla, kako dober je. Trenje, ki bo med vama, bo orgazmično. Punca naj leži na hrbtu, fant pa naj bo na trebuhu in obrnjen v nasprotno smer. To je položaj, kjer ima punca kar veliko kontrole.

Bonboniera
Bonboniera

Padajoči trapez

Ta položaj bo vajino Valentinovo obrnil na glavo, in to dobesedno. Fant se usede na rob postelje ali kavča. Punca se usede nanj in ovije noge okoli njega. Potem pa čisto sprosti zgornji del telesa tako, da pade navzdol. Po tem položaju bosta oba postavljena na glavo.

Padajoči trapez
Padajoči trapez

Šefov sedež

Fant se bo definitivno počutil kot šef, od tod tudi ime. Fant sedi na postelji, stolu ali kavču. Punca kleči pred njim. Preprost položaj, ki bo prinesel ogromno užitka, punci pa po tem eno najboljših daril za Valentinovo. Seveda je tu možnost velike dominantnosti, ki jo lahko izkoristi katera koli stran v razmerju. Samo domišljijo uporabita.

Šefov sedež
Šefov sedež

Poklekni pred kraljico

Za konec še tisto, zaradi česar Valentinovo obstaja. Za darila puncam. In tu je položaj, ki je narejen prav za njih. Fant kleči na tleh, punca stoji nad njim, in vse kar mora fant početi, je stati na miru. Fant bo storil vse ostalo (načeloma).

Poklekni pred kraljico
Poklekni pred kraljico
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekPrihaja Super Mario zabaviščni park
Naslednji članekVse, kar moraš vedeti pred informativnimi dnevi
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.