Kje dobiti vstopnice za EURO 2024?

Football on a grass pitch with German Flag
Foto: ab1126 iz iStock

Evropsko prvenstvo v nogometu je eden najbolj pričakovanih športnih dogodkov, ki združuje milijone navijačev iz cele Evrope. In kot vsake štiri leta se bo letos pestro dogajanje odvijalo na igriščih, tokrat širom Nemčije. Kako pa prideš do vstopnic?

Uradna prodaja prek UEFA

Najpreprostejši način, kako priti do vstopnic za evropsko prvenstvo, je prek uradne spletne strani UEFA, vendar žal to v tem trenutku ni več mogoče.

Sekundarni trg

Sekundarni trg je še ena možnost za nakup vstopnic. Morda boš vstopnice dobil še na kakšnih spletnih straneh, vendar moraš biti previden, saj obstaja tveganje za goljufije ali neustrezne cene. Preveri tudi kako je s prenosom vstopnic.

Nagradne igre in promocije

Lahko sodeluješ v nagradnih igrah ali promocijah, ki jih organizirajo sponzorji ali medijski partnerji prvenstva, in osvojiš vstopnice brezplačno. Te priložnosti so običajno redke, vendar so vredne preverjanja, saj lahko pridobiš brezplačne vstopnice ali vsaj druge privlačne nagrade.

Navijaške cone

Če želiš biti del evropskega prvenstva 2024 in navijati za našo izbrano vrsto, imaš bolj malo možnosti za vstop na stadion, lahko pa se udeležiš navijanja na prostem v navijaških conah.

Prejšnji članekKako izračunati količino alkohola v krvi? Preprosta enačba, ki lahko prepreči hude nesreče
Naslednji članekČudežno potovanje – zgodba o prijateljstvu, kapitalizmu in hrani

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.