Odpiramo sezono: podarjamo karte za smučanje na Starem Vrhu

Zima je že v polnem zagonu. Zaenkrat smo v nižinah le za kratek čas izkusili snežene radosti, kar nekaterim ustreza, nekaj pa nas je takih, ki si želimo čim več snega za prihajajoči veseli december. Vsi športni navdušenci se bodo verjetno na tej točki strinjali z mano.

Med Slovenci je najbolj priljubljen zimski šport zagotovo smučanje. Če se ravno vsak vikend ne odpravimo na smučišča, pa smučanje vztrajno in zagreto spremljamo na televizijskih ekranih.

Bele strmine, nabrušene smučke in nova čelada. Marsikdo pravi, da ni lepšega občutka, kot na lep sončen zimski dan vijugati po smučišču, spiti čaj pred kočo in na koncu dneva čutiti prijetno bolečino v mišicah. Sem ti že naslikala podobo v mislih? Že odštevaš dneve do tistih pravih zimskih dni, ko si boš nadel smučarsko opremo in končno spet stal na smučah/bordu? IMAMO PRESENEČENJE!

Na našem Facebook profilu poteka prav posebna nagradna igra, v kateri v sodelovanju s smučiščem Stari Vrh podarjamo trikrat po dve vstopnici za začetek letošnje sezone! Za sodelovanje obišči FB profil Revije Študent, komentiraj in deli objavo, ter počakaj do 5. 12., ko bomo razglasili srečne nagrajence.

Naj se zima začne! 🙂

Prejšnji članekVietnam – država, ki ti vzame dih
Naslednji članekKorak naprej: nakup vozovnic možen prek spleta

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.