Top smučišča v bližnji tujini

Tarvisio Mt. Lussari

Smučišče, kjer je do pred nekaj leti potekal svetovni pokal v alpski kombinaciji. Ima dolgo progo, kjer se lahko nasmučaš, pa tudi nekaj krajših, ki so primerne za vse tiste, ki se hitro utrudijo. Cerkvica v majhni vasici na vrhu hriba pa pripomore k prelepi zimski idili.

Mt Lussari

Peca – Petzen

Smučišče Petzen je na gori Peca v sosednji Avstriji. Ima 15 km prog in so primerne tako za začetnike kot tiste, ki so smučanja že vešči. Če si s Koroške, moraš nujno na Peco!

Nassfeld

Na avstrijskem Koroškem pa je tudi smučišče Nassfeld, ki je odlično za družinske smučarske izlete, saj ima kar 110 km smučarskih prog in je res veliko. Primerno je za vsakogar.

Nassfeld - Nagyvonalú. Sportos. Meglepő.

Forni di Sopra

Če si s Primorske, ti je smučišče Forni di Sopra dokaj blizu in je res odlično smučišče. Čez teden tam ni skoraj nikogar, zato se lahko na progi smučaš praktično sam. Ni veliko, je pa super za vsakogar, ki se želi nasmučati.

Sella Nevea

Sella Nevea je sestrsko smučišče, do katerega lahko dostopaš s Kanina. Glavna proga je bolj strma od tistih na Kaninu, pa tudi daljša je, zato je popolna izbira za vse tiste, ki bi se radi dopoldne nasmučali, popoldne pa poležavali na sončku na Kaninu.

Sella nevea

Prejšnji članekV zimo trezno in z opremo ustrezno 
Naslednji članekKako si lahko dobrodelen?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.