7 tehnoloških daril za valentinovo

Man using laptop computer and credit card, ordering gifts for Valentines day, Womans Day, Christmas. Shopping online during holidays
Foto: Alina Bitta iz iStock

Dan zaljubljencev je pred vrati. Če si za valentinovo pripravljen odšteti nekaj več, a nočeš zabresti med parfume in nakit, je spodaj je nekaj uporabnih daril, s katerimi lahko presenetiš boljšo polovico. To so tehnološka darila za valentinovo.

1 Mrežno stikalo Netgear
Mrežno stikalo Netgear Foto: on netgear

Netgear GS308 mrežno stikalo

Pokaži sorodni duši, da ti ni vseeno za vajino povezavo – z 8 neupravljanimi vrati gigabitnega etherneta.

2 Top view of caucasian woman reading an e-book in the e-book reader with a cup of coffee and cocoa cookies. Cozy winter day at home and hygge concept. The text on the e-book reader is an
Foto: CemSelvi iz iStock

Amazon Kindle

Z manjšo (in cenejšo) 16-gigabajtno alternativo Kindle Paperwhiteu bo imel tvoj najljubši bralec več kot dovolj veliko knjižnico za svojo zbirko. Seveda lahko izbereš tudi kateri koli drugi bralnik.

3 Fuji film Instax Mini 11
Fuji film Instax Mini 11 Foto: on fujifilm

Kamera Fujifilm Instax Mini 11

Polaroidomanija je še v razcvetu. S pomočjo te ljubke Fujifilm Instax kamere, ki je lahka za uporabo, bodo spomini na dan ljubezni trajali še dolgo.

4 Kodak M35 retro kamera
Kodak M35 retro kamera Foto: on kodak

Kamera Kodak M35 Film

Posrečeno retro darilo je tudi Kodakova mini analogna kamera. S filmom je malenkost več dela in prav v tem je čar; fotografije, ki nastanejo, vama bodo toliko bolj drage.

Slušalke Google Pixel Buds A-Series

Sicer tvegaš, da si jih partner vtakne v ušesa, ko bi rad mir pred tabo. Vseeno so slušalke Google Pixel A-Series lepa pozornost za ljubljena ušesa, ki so preveč izbirčna, kar se tiče uhanov.

Slušalke Apple AirPods (tretja generacija)

Te so daleč največja naložba na seznamu – če ima tvoj valentinček v bližji prihodnosti rojstni dan, ubiješ dve muhi na en mah. S temi slušalkami bo zvok kot objem, saj se prilagaja položaju glave in obliki ušes.

Mini pekač za vaflje

Katerikoli mini pekač za vaflje, saj so relativno poceni – tega dobiš na Amazonu in je v obliki srčka. Preseneti drago ali dragega z zajtrkom v postelji. Komur se to zdi preveč pocukrano: srce lahko z nekaj domišljije preoblikuješ v bolj nagajivo obliko.

Niki Hüll

Novinar

Prejšnji članekRecept za najboljšo torto pistacija-malina
Naslednji članekDobili smo odgovor: Bi lahko Jack in Rose preživela v Titaniku?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.