Huawei MatePad vas bo rešil študijskih zagat

Šolsko leto je v polnem zagonu, zato se je smiselno vprašati, ali imate vse, da poteka optimalno. Tudi tablični računalnik, ki velja za najbolj univerzalno napravo, ko gre za podporo učenju, saj ga je preprosto prenašati in nudi vse na dosegu roke.

Huawei MatePad je opremljen s številnimi funkcijami za privlačno in učinkovito učenje. Cenili boste način udobja oči, da dolgotrajna uporaba ne bo utrudljiva, zmogljivosti in pisalo M-Pencil za preprosto pisanje zapiskov.

Udobje brez primere

Čez dan že tako ali tako porabite veliko časa za gledanje na majhne zaslone pametnih telefonov in prebiranje učnih gradiv, zato boste znali ceniti prednosti tabličnega računalnika. Velik zaslon, katerega razmerje med njim in telesom naprave znaša 84 %, je na primer opremljen s tehnologijo Huawei ClariVu. Njeni algoritmi odpravijo nejasne podrobnosti na sliki in izboljšajo kontrastno razmerje. Na voljo je tudi priročen način prilagojen branju knjig v elektronski obliki, ki simulira čitljivost na papir natisnjenih besedil.

Poleg tega vas bo tablični računalnik opozarjal, če na primer predolgo zrete na zaslon, nanj gledate preveč od blizu ali od strani. Potrjen je s strani nemškega laboratorija TÜV Rheinland glede sposobnosti filtriranja modre svetlobe. Vse to z enim samim namenom: pomagati ohranjati zdravje oči!

Pisalo kot način sproščanja ustvarjalnosti

Huawei MatePad

Učenje je povezano s pisanjem ali risanjem zapiskov oziroma opomb, ki vam kasneje pomagajo pri razumevanju snovi. V ta namen je tablični računalnik MatePad opremljen s pisalom M-Pencil. Ker razpozna kar 4096 stopenj pritiska in ima le 20 milisekund zakasnitve, je kot nalašč za skiciranje in risanje, z njim pa lahko ustvarite tudi hitre zapiske, nakupovalne sezname in podobno. Že nameščene aplikacije, kot je na primer Nebo, svinčnik podpirajo in omogočajo, da iz njega iztisnete kar največ.

Medtem aplikacija Huawei Notepad podpira vključevanje večpredstavnostnih vsebin v zapiske, vključno s fotografijami in zvočnimi posnetki. Kot nalašč med spremljanjem predavatelja, ki govori prehitro ali manj razločno. Če vam pisanje ni pogodu, potem lahko na tipkovnico priključite dodatno magnetno brezžično tipkovnico in jo uporabljate, kot bi uporabljali prenosni računalnik.

Video klepetanje z vrstniki

Ideje rastejo in se razvijajo, ko se o njih pogovarjate z drugimi, včasih tudi, ko ste daleč vsak sebi. Tedaj pride prav sprednja kamera z 8-milijonskim tipalom in širokim 107 stopinjskim vidnim kotom. Občutno več od 78-stopinjskega kota standardnih prednjih kamer tabličnih računalnikov. Polega tega je MatePad opremljen s funkcijo FollowCam, s katero kamera spremlja in se prilagaja gibanju v prizoru in tako naredi video klepet bolj interaktiven.

Vendar ni samo video pomemben med klepetom prek spleta. Enako ali celo bolj pomembna je kakovost zvoka, saj morate sogovornika razumeti brez večjih težav. V ta namen ima Huawei MatePad funkcijo, ki s pomočjo štirih vgrajenih mikrofonov učinkovito zajema govor in hkrati zmanjšuje hrup okolice.

Občudujoča dolga življenjska doba baterije

Ne sme se zgoditi, da sredi dela na zaslonu dobite obvestilo, da je baterija že skoraj prazna, medtem ko ni blizu nobene vtičnice ali ste celo doma pozabili napajalnik. Na srečo je Huawei MatePad opremljen z baterijo kapacitete 7250 mAh in algoritmi za učinkovitejšo porabo in varčevanje, zato se vam kaj takšnega ne bo pripetilo. Glede na rezultate preizkusov v laboratorijih Huaweia baterija zdrži do 12 ur neprekinjenega predvajanja video posnetkov polne visoke razločljivosti (1080p) ali 12 ur neprekinjenega brskanja po spletu.

Zakaj si torej ne bi privoščili popolnega spremljevalca na svoji izobraževalni poti?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.