Huawei ob predstavitvi telefonov serije nova združil moči s podjetjem Moovit

Globalno tehnološko podjetje Huawei nadaljuje sodelovanje z Intelovim podjetjem Moovit, vodilnim ponudnikom rešitev na področju mobilnosti kot storitve (MaaS) in razvijalcem aplikacije, ki velja za najboljšo na področju mobilnosti v urbanih okoljih. Njihova aplikacija bo priročno pomagala obiskovalcem priti na prizorišče predstavitve novih pametnih telefonov serije nova. Dogodek bo sicer sredi tedna potekal na Dunajskem sejmišču (Messe Wien Exhibition and Congress Center).

Moovit združuje informacije ponudnikov javnega prevoza, mikrotranzita in drugih prevoznih služb z informacijami, ki jih v živo posreduje široka skupnost uporabnikov. Posledično aplikacija v realnem času zagotavlja natančno sliko za najbolj optimalno pot v danem trenutku, kjer vključuje natančne podatke o prihodu, dostopnosti lokacij in druga relevantna opozorila.

S prenosom in namestitvijo aplikacije Moovit ali uporabo spletne različice, lahko udeleženci dogodka na svojem pametnem telefonu poiščejo informacije, ki jim bodo zagotovile najbolj neposredno pot do razstavišča, v bližini katerega sta dve postaji podzemne železnice. V kolikor bo prišlo do sprememb na načrtovani poti, bodo o tem prav tako pravočasno obveščeni.

Huawei je aplikacijo Moovit lani dodal v svojo trgovino AppGallery, ki je v kratkem času postala tretja največja na svetu, da bi uporabnikom pametnih telefonov z mobilnimi storitvami HMS omogočil čim lažje prevoze med dvema točkama z uporabo sredstev javnega in skupinskega prevoza. Poleg preproste uporabe aplikacijo odlikuje celovitost in natančnost podatkov ter možnost mobilnega plačevanja.

»Moovit z največjim veseljem širi partnerstvo s podjetjem Huawei, da bi poenostavil in izboljšal mobilnost v mestih,« je povedal Samuel Sed Piazza, direktor za partnerstva pri podjetju Moovit. »Zavedamo se, da se izkušnja začne ob začetku poti na prizorišče dogodka, zato lahko zagotovimo priročno doživetje potovanja, med katerim ne bodo spregledali posebnih poudarkov, ki jih je zanje pripravil Huawei.«

»Parterji so življenjska sila razvijajočega se ekosistema Huawei, zato vedno iščemo priložnosti za inovacije in medsebojno podporo. Upamo, da bomo sodelovali tudi v prihodnje in našim uporabnikom nudili še več koristnih storitev,« je dejal Derek Yu, predsednik podjetja Huawei Consumer BG za Srednjo in Vzhodno Evropo, Skandinavijo, Kanado in Turčijo.

Moovit je postal uradna storitev urbane mobilnosti v več kot 100 mestih in dogodkih, med drugim na olimpijskih igrah v mestu Rio de Janeiro leta 2016 in finalu Evrolige leta 2018. Na voljo je v 45 jezikih, zato bodo lahko vsi udeleženci predstavitve novih izdelkov Huaweia brez težav našli pot do prizorišča.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.