Huawei z največjim tržnim deležem pametnih zapestnih naprav

Že odkar so začeli z izdelovanjem pametnih nosljivih naprav, pri tehnološkem podjetju Huawei zasledujejo filozofijo inovativnosti za uporabnike. Na podlagi strokovnega znanja o delovanju baterij ter nenehnega razvoja tehnologij spremljanja telesne dejavnosti in zdravja, je Huawei predstavil vrsto uspešnih nosljivih naprav, kot so pametne ure serije Huawei Watch GT 2 in pametne zapestnice serije Huawei Talkband B6. Ta prizadevanja so se obrestovala, saj je po podatkih poročila IDC 2020 za drugo četrtletje Huawei zasedel najvišje mesto po tržnem deležu v segmentu pametnih zapestnih naprav, kar je izjemen dosežek za podjetje.

Huawei je tako podobno, kot na trgu pametnih telefonov, kjer so nedavno predstavili izjemno zmogljiv model Mate 40 Pro in prepogljiv Mate X2, postal eno od vodilnih podjetij tudi na področju pametnih nosljivih naprav.

Huawei je pametne ure označil z imenom serije avtomobilov GT zaradi njihove dokazane vzdržljivosti in tehnološke odličnosti. Od prvega modela naprej je namreč poudarek na vzdržljivosti baterije, ki ji med baterijami ostalih izdelovalcev ni para. Pomembna lastnost, ki skupaj z natančnimi tipali za beleženje telesnih znakov in dejavnosti pomaga uporabnikom učinkoviteje upravljati z zdravjem in vadbami.

Prve z izredno dolgotrajno baterijo

Ker je pametna ura ves čas v uporabi, je vzdržljivost baterije v ospredju. Že prvi model Watch GT je uporabnike presenetil z dvotedenskim delovanjem, sicer doseženim v laboratorijskih razmerah, kar je pomenilo preskok v zmogljivostih takratnih naprav. S tem so zadovoljili zahteve uporabnikov po nenehnem beleženju in drastično izboljšali uporabniško izkušnjo, kar ni ostalo neopaženo. Pri zadnjem modelu Huawei Watch GT 2 Pro so zmogljivosti še dodatno nadgradili z nenehnim spremljanjem ravni kisika v krvi (SpO2). To je mogoče po zaslugi inovativnega optičnega tipala srčnega utripa in programskih algoritmov. Poleg ravni stresa in srčnega utripa je to še en telesni znak, ki ga ura neprestano beleži za proaktivno zaznavanje sprememb in celovitejše upravljanje z zdravjem.

Huawei ima raziskovalne inštitute po vsem svetu. Več kot deset njih se ukvarja z razvojem pametnih nosljivih naprav. Zaradi tega lahko vanje vključi najnovejše tehnološke inovacije in obenem izkorišča prisotnost na globalnih trgih za izboljšanje uporabniške izkušnje. Uspeh in superiornost njihovih izdelkov zato ni naključje, temveč rezultat večletnega nabiranja tehnološkega znanja in izkušenj ter vloženih naporov.

Različne kategorije za različne uporabnike

Da bi zadostili potrebam različnih kategorij uporabnikov, družina pametnih ur Watch GT vključuje več modelov. Vse odlikuje dolga življenjska doba baterije. Model Huawei Watch GT 2 je najbolj vsestranski ter na voljo v dveh velikostih in več oblikovnih izvedenkah. Med mladimi priljubljen model Watch GT 2e vključuje spremljanje več kot 100 športov, medtem ko Watch GT 2 Pro predstavlja največ, kar je tehnologija beleženja trenutno sposobna. Poleg naštetih je ponekod na voljo še najbolj luksuzna od vseh različic, Watch GT 2 Porsche Design.

S širokim naborom modelov družina nosljivih naprav Huawei Watch GT zadovolji potrebe različnih uporabnikov in omogoča, da vsakdo najde napravo, ki mu najbolj ustreza. A obenem nudijo celovito spremljanje dejavnosti in zdravja, kar je njihovo najbolj pomembno poslanstvo. Vse tudi poosebljajo vizijo podjetja oziroma željo, da uporabniku lahko vedno ponudijo najboljšo možno tehnologijo v oblikovno sodobnem ohišju.

Združljive z vsemi sistemi

Pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro, podobno kot tudi Huaweieve slušalke FreeBuds Pro, omogoča hitro in preprosto povezavo z vsakim pametnim telefonom na katerem tečeta operacijska sistema iOS ali Android. Za naprave s slednjim je dovolj optično branje kode QR natisnjene na škatli za napravo. Pametna ura se nato poveže s Huaweievo aplikacijo Zdravje, ki je že nameščena na pametnih telefonih tega izdelovalca, medtem ko na druge telefone aplikacijo namestite iz ustrezne trgovine z mobilnimi aplikacijami.

Za več informacij obiščite spletno povezavo: https://consumer.huawei.com/si/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.