Lidl po novem tudi v prodajo avtomobilov

Trgovska veriga Lidl se je pred dvema letoma v prodaji avtomobilov že preizkusila; takrat so kupcem po ugodni ceni ponudili fiat 500 za od 89 evrov naročnine na mesec. Po tej uspešni zgodbi se zdaj se diskontni trgovec podaja še v bolj dolgoročno prodajo avtomobilov – a zaenkrat le v Nemčiji.

V Lidl po kio, twinga ali clia

V Nemčiji je Lidl sklenil sodelovanje z avtomobilskima platformama Vehiculum in Sixt Leasing, ki bosta njihovim kupcem omogočala nakup avtomobilov.

Lidl je v novo ponudbo vključil model kia stonic. Zanj bo moral kupec odšteti 135 evrov na mesec in se k plačevanju zavezati za 48 mesecev. Vendar pa je tu tudi omejitev: za to ceno kupec z avtomobilom ne sme prevoziti več kot 10.000 kilometrov na leto. Vsa vozila so izdelana vnaprej, čakalna doba pa je od šest do osem tednov.

Renault twingo.

Poleg kie Lidl na svoji spletni strani v okviru sodelovanja z nemškima platformama ponuja še renault twingo in renault clio. Cena mesečnega najema za prvega se začne pri 99 evrih, za drugega pa pri 109 evrih na mesec. Po želji lahko kupcu proti plačilu vozilo tudi dostavijo.

Poleg leasinga se lahko kupci odločijo tudi za paket vzdrževanja, ki vključuje vse predpisane servise in popravila, povezana z obrabo in okvarjenimi deli. To kupca stane dodatnih 20,80 evra na mesec.

VIRŽurnal 24, Today24News
Prejšnji članekHuawei z največjim tržnim deležem pametnih zapestnih naprav
Naslednji članek12 stvari, ki jih je razkril intervju z Oprah in kraljevim parom

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.