Kaj pomeni zvok visoke kakovosti s slušalkami FreeBuds 4

Ni lepšega od sprostitve in uživanja ob ritmih najljubše glasbe v popolni kakovosti. Toda za kaj takšnega morate imeti ustrezno opremo. Ne glede na to ali vam je všeč rap, elektronska glasba ali rock, brezžične slušalke Huawei FreeBuds 4 so se sposobne prilagoditi vsakemu glasbenemu slogu in obliki ušes uporabnika, ko predvajajo zvok v visoki ločljivosti.

Bi radi uživali v vsej lepoti rocka, se prepustili ritmu sodobne elektronske glasbe ali spoznavali klasične skladatelje? Po zaslugi novih Huaweievih slušalk lahko počnete vse to in še več. Ustvarjene so bile, da bi zadostile potrebam slehernika, medtem ko zvok visoke ločljivosti v kombinaciji z novo generacijo sistema odpravljanja hrupa (ANC) zagotavlja odličen zvok ne glede na glasbeni žanr.

Vsestransko odpravljanje hrupa

Za popolno uživanje v glasbi brez motečih zvokov poskrbi nadgrajena tehnologija odpravljanja hrupa (ANC). Trenutno podpira tri načine delovanja izenačevalnik zvoka: privzeti uravnotežen način in način s poudarjenimi nizkimi ali visokimi toni. Izberete tistega, ki vam najbolj ustreza, glede na zvrst glasbe in hrup iz okolice. V uravnoteženem načinu so nastavitve predvajanje nizkih tonov oziroma vseh zvočnih frekvenc prilagojene okusu večine poslušalcev. Impresivni zvočni učinek okrepljenih nizkih tonov (basov) bodo ti začutili v načinu s poudarjenimi nižjimi zvočnimi frekvencami, medtem ko način s poudarjenimi visokimi poveča občutljivost slušalk na visoke tone. Zven zvoka je v tem primeru transparenten z bolj izraženimi visokimi toni.

Profesionalna akustična zasnova

Slušalke Huawei FreeBuds 4 uporabljajo kompozitno membrano iz tekočega kristala (LCP), ki podpira frekvenčno območje do 40 kHz in zagotavlja zvok visoke ločljivosti. Zaradi reprodukcije visokih tonov praktično brez izgube kakovosti, ti zvenijo bogatejše in polnejše. Poleg tega so slušalke opremljene s 14,3 mm dinamičnim gonilnikom za bogatejše in bolj globoke nizke tone.

Kar zadeva zmogljivosti reprodukcije nizkih tonov, so slušalke Huawei FreeBuds 4 opremljene z novo razvitim pogonom za izboljšanje nizkih tonov, basovsko cevjo in elektroniko, ki skupaj tvorijo zaprto zvočno komoro, glasnost nižjih frekvenc pa je višja za 15 %. To poskrbi tudi za izboljšan resonančni učinek med zrakom in prepono. Ko tako poslušate glasbo s slušalkami FreeBuds 4, izkusite zvok bolj doživeto.

Poleg kakovostnih strojnih komponent, Huawei kakovost zvoka zagotavlja tudi s pomočjo funkcij programske opreme, saj je pri oblikovanju zvočnih naprav vedno osredotočen na zagotavljanje vrhunske uporabniške izkušnje.

Zvok po meri vaših ušes

Razlike v obliki in velikosti ušes vplivajo na zatesnjenost ušesnega kanala med nošenjem, zato različni uporabniki nimajo enake zvočne izkušnje kljub uporabi istega para ušesnih čepkov. Večja ušesa imajo največkrat tudi širši slušni kanal in ker je razmik do vanj vstavljenega čepka širši, se del zvoka izmuzne, slabša pa je tudi slušnost nizkih tonov. Nasprotno so ti pri uporabnikih z manjšimi ušesi s tesneje prilegajočimi čepki neprimerno bolj poudarjeni, kar prav tako ne vpliva najbolje na kakovost zvoka.

V slušalkah Huawei FreeBuds 4 je bila zato prvič predstavljena tehnologija AEM, ki s samodejnim zaznavanjem oblike ušesa in načina nošenja inteligentno optimizira zvočni učinek ter omogoči dosledno in visoko kakovost zvoka ne glede na okoliščine uporabe. Slušalke samodejno z zvočnimi valovi določijo obliko ušesnega kanala trenutnega uporabnika in tesnost prilagajanja. Na podlagi pridobljenih podatkov nato samodejno prilagodijo zvočne nastavitve, ki učinkovito nadomestijo izgube zvoka zaradi različnih velikosti ušes in načinov nošenja.

Širok ekosistem naprav Huawei

Huawei je nedavno poleg brezžičnih slušalk FreeBuds 4, sicer predstavil še pametne ure serije Watch 3, ki so že dostopne na trgu, pametne zapestnice Band 6, novo serijo tabličnih računalnikov MatePad, ki obsega modele MatePad Pro 12.6, MatePad Pro 10.8 in MatePad 11 ter računalniška monitorja MateView in MateView GT, ki se pridružujeta 23,8-palčnemu modelu Huawei FullView

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.