Nadgradnje Huawei nova 9, ki jih boste veseli

Globalni tehnološki velikan Huawei je objavil nadgradnje iskalnika Petal (Petal Search) in zemljevidov Petal (Petal Maps) z uporabnimi in informativnimi elementi. Predstavili so še storitev Petal Clip, preprosto za uporabo in inovativno aplikacijo, ki z algoritmi umetne inteligence prinaša profesionalno raven urejanja video posnetkov na pametnem telefonu.

Pametni telefon Huawei nova 9 v roke uporabnika prinaša najnovejše vrhunske tehnološke inovacije in navdušuje z obogateno uporabniško storitvijo že nameščenih storitev Petal kot del mobilnih storitev HMS. S tem podjetje izpolnjujejo zavezo, ki jo je uporabnikom dalo pred leti. Zgraditi ekosistem naprav, storitev in programske opreme za sodoben in povezan življenjski slog.

Zadnja nadgradnja mobilnih storitev HMS tako prinaša izboljšan in zaupanja vreden iskalnik Petal, posodobljene zemljevide Petal Maps 2.0, ki prek optimizacije podatkov zagotavljajo varna potovanja in prijazno uporabniško izkušnjo, ter novo aplikacijo Petal Clip za elegantno urejanje video posnetkov na profesionalni ravni.

Uroš Miklavčič, vodja poslovnega razvoja pri slovenski podružnici Huaweia je ob tem povedal:  »Navdušeni smo nad nadgradnjo mobilnih storitev Huawei (HMS), ki prinaša nove funkcije in izboljšave storitev Petal. Prizadevamo si uporabnikom ponuditi vznemirljive aplikacije, ki jim pomagajo v vsakem trenutku. V kombinaciji z vrhunskim pametnim telefonom Huawei nova 9, iskalnik, zemljevidi Petal in Petal Clip namreč nudijo neprimerljivo 360° izkušnjo rabe.«

Varen iskalnik, ki nikomur ne sledi

Iskalnik Petal deluje po načelih umetne inteligence, da lažje omogoči iskanje skoraj vsega – od zanimivih počitniških destinacij in kulturnih dogodkov do atraktivnih spletnih nakupov in aplikacij. Aplikacija je pred kratkim dosegla odličen mejnik, več kot 30 milijonov uporabnikov, ki ji dnevno zaupajo.

Iskalnik po zaslugi 3000 partnerjev zagotavlja široko paleto raznolike vsebine. Poleg tega zagotavlja izredno varno iskanje, popolnoma ščiti uporabnike ter upošteva najstrožje standarde varovanja zasebnosti in avtorskih pravic. Aplikacija prav tako nudi brskanje brez beleženja zgodovine, kar praktično pomeni, da nam ne sledi na spletu, ne beleži osebnih podatkov in ne shrani piškotkov. Nudi tudi preproste načine filtriranje nelegalnih, nevarnih in starosti neprimernih vsebin.

Razburljive nove funkcije navigacije

Zemljevidi Petal, v tem času praznujejo prvo obletnico obstoja, še naprej krepi položaj vodilne navigacijske aplikacije, ki uporabnikom nudi optimalno in varno izkušnjo rabe. Priljubljeno orodje za prikaz zemljevidov in vodenje, ki je že naloženo na pametnem telefonu Huawei nova 9 in drugih z mobilnimi storitvami HMS, je dobilo toliko nadgradenj, da lahko govorimo o novi različici.

Različica 2.0 nudi vrsto impresivnih posodobitev, med drugimi inovativno vodenje, vodenje brez stresa, vodenje brez internetne povezave in celovite prometne informacije v živo. Izboljšali pa so tudi uporabniški vmesnik, predvsem »iskanje z enim dotikom« s široko paleto potovalnih storitev, do katerih pridete s preprostim premikom navzgor na zaslonu za načrtovanje poti ali zaslonu za navigacijo.

Za pogoste uporabnike je kot nalašč glasovno upravljanje, saj nudi nemoteno iskanje in identifikacijo ključnih besed za optimalno vožnjo brez motenj. Z zadnjimi nadgradnjami zemljevidi Petal, ki jih uporablja več kot 20 milijonov uporabnikov in so na voljo v 40 jezikih, trdno ostajajo v vrhu po priljubljenosti uporabnikov pametnih telefonov Huawei.

Elegantno in profesionalno urejanje na dosegu roke

Popolnoma nova in temu primerno izredno vznemirljiva pa je aplikacija Petal Clip. Orodje za urejanje video posnetkov neposredno na napravi je namreč izredno preprosto za uporabo, a obenem nudi profesionalno raven urejanja z neverjetnimi učinki in zaključki, ne glede na znanje in ustvarjalnost uporabnika. Z vrhunsko 50-milijonsko kamero pametnega telefona Huawei nova 9 Ultra Vision in omenjenim orodjem lahko vedno ter predvsem hitro in preprosto ustvarite osupljiva umetniška dela s pomočjo ene same aplikacije.

Ustvarjalna aplikacije je opremljena z najnovejšo tehnologijo umetne inteligence podjetja Huawei in nudi širok seznam naprednih funkcij urejanja video posnetkov. Prav tako zagotavlja številne predloge, nalepke, glasbo, pisave in druge elemente, s katerimi boste na preprost način video posnetek dvignili na višjo kakovostno raven.

Nove naprave Huawei in fotografski natečaj

Na nedavni predstavitvi na Dunaju je Huawei pokazal tudi druge novosti. Najprej je tu telefon Huawei nova 8i, ki navdušuje z izjemno ceno 349,99 €, veliko pozornosti pa so pritegnile tudi brezžične slušalke Huawei FreeBuds Lipstick in pametne ure serije Huawei Watch GT 3.

Huawei pa v mesecu novembru vabi tudi na največji fotografski natečaj za pametne telefone Next-Image Awards 2021. Letošnji slogan je »Navdih v središču pozornosti« in poteka na globalni ter lokalni ravni. Sodelujete lahko preko dveh platform, in sicer Huawei skupnosti in Instragrama, na obeh pa vas čakajo privlačne nagrade. Na globalem natečaju Next-Image 2021 je glavna nagrada ustvarjalni sklad v višini 10.000 dolarjev, na lokalnem, ki poteka prek Instagrama, pa lahko osvojite najnovejši pametni telefon Huawei nova 9. Dodatne informacije o sodelovanju na Huawei Next-Image Awards 2021 so na voljo TUKAJ.

Storitve Petal so na voljo tudi v trgovini AppGallery. Več informacij najdete na https://consumer.huawei.com/si/mobileservices/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.