Najboljše aplikacije umetne inteligence za učinkovitejše delo

Aplikacije umetne inteligence za učinkovitejše delo
Aplikacije umetne inteligence za učinkovitejše delo Foto: Khanchit Khirisutchalual iz iStock

ChatGPT je prvo orodje umetne inteligence, ki je prispel tudi do širše javnosti in pokazal, da je umetna inteligenca prihodnost. Uporaba orodij, ki jih umetna inteligenca ponuja, bo kmalu nepogrešljiva veščina na vseh področjih. Poglej si, katera orodja ti že danes olajšajo in pospešijo delo.

4Motion, organiziraj si dan z umetno inteligenco

Motion uporablja umetno inteligenco pri pripravi dnevnega urnika, ki vključuje tvoje sestanke, opravila in projekte. Avtomatsko prioretizira najpomembnejše delo, samodejno prestavi neopravljeno delo na naslednji primeren čas in poskrbi, da se držiš pomembnih rokov. Ne pozabi niti na vikende in poskuša karseda zmanjšati število nepotrebnih sestankov. Čas, ki ga porabiš za neučinkovito planiranje, boš s tem orodjem lahko namenil produktivnejšemu življenju.

How To Use Motion To Optimize Your Day | Motion App Review

3Otter AI ti pripravi zapisanik sestanka

S pomočjo umetne inteligence Otter.AI poskrbi za zapisnik sestanka, ki ga lahko deliš, shraniš in do njega kasneje dostopaš. Orodje lahko snema zvok, ustvarja zapiske, avtomatsko zajame prosojnice in generira povzetke. Kompatibilen je z Zoom, Microsoft Teams in Google Meet sestanki. Med drugim ga lahko povežeš z Google-ovim ali Microsoftovim koledarjem, da se samodejno pridruži sestankom. Na spodnjem posnetku si poglej, kako ti to orodje lahko spremeni študij.

Students: How Otter can be your AI study assistant

2Parsio izpiše podatke iz dokumentov

Prepisovanje podatkov iz elektronskih sporočil in PDF dokumentov je zamudno in dolgočasno. Parsio s pomočjo umetne inteligence delo opravi namesto tebe. Tudi možnost za tipkarske napake se s Parsiom zmanjša na 0. Svoje možganske kapacitete pa raje prihraniš za pomembnejše in zahtevnejše izzive.

How to Extract structured data from PDF and emails using the GPT-powered parser

1Timely, da boš vedel, koliko časa porabiš za naloge

Timely je aplikacija, ki vodi evidenco porabljenega časa. S tem slediš ne le času, ki ga vsak v ekipi porabi za projekt, temveč tudi, na katerih dejavnostih in opravilih se porabi največ časa. Te zanima, koliko časa porabiš za urejanje dokumentov, sodelovanje v sestankih, pošiljanje elektronskih sporočil, brskanje po spletu in video klice? Timely samodejno prepozna aktivnost in jo ustrezno zabeleži. Kompatibilen je s širokim spektrom programov: Asana, Basecamp, GitHub, Google Mail, Google Calendar, Harvest, Azure Active Directory in mnogimi drugimi.

How to Use Timely In 2024 | Step by Step In (2024)

Pri uporabi vseh teh orodij se je potrebno zavedati, kako umetna inteligenca deluje in kako jo pametno uporabljati. Umetna inteligenca ni popolna in se lahko zmoti. Odločitve, ki jih sprejema, temeljijo na podatkih, s katerimi je bila trenirana. Če so ti podatki nepopolni ali pristranski, lahko to privede do napačnih zaključkov. Zato je ključno, da kritično razmišljaš o rezultatih, ki jih dobiš s posameznim orodjem, jih preveriš in pretehtaš pred uporabo.

VIRMarktechpost
Prejšnji članekPustolovski park Geoss, največji pustolovski park v Sloveniji
Naslednji članekOnesnažen zrak je povod za to bolezen, svarijo znanstveniki

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.