Naprave, ki jih potrebujejo vsi študentje (del 2)

Zdaj ko ste se ustalili v študentsko življenje, ugotavljate, da to le ni tako enostavno. Zato smo vam pripravili seznam tehnoloških izdelkov, brez katerih ne bi smel biti noben študent.

Zaščitni ovitki in odbijači

Večina ljudi uporablja ovitke za pametne telefone. Toda ali ste vedeli, da takšna zaščita obstaja tudi za tablice in prenosnike? Poskrbite za primerno zaščito za vse vrednejše prenosljive naprave. Tudi če prenosnika ne nameravate prenašati naokoli, lahko nehote potegnete kak kabel, da pade z mize ali postelje. Ko kupujete zaščito za ekrane, se izogibajte cenenim izdelkom, kot tudi steklenim nalepkam. Poiščite šok vpijajoče zaščitne sloje priznanih znamk, ki so jih testirali neodvisni ocenjevalci. Pri odbijačih pa bodite pozorni na fraze, kot so »military grade« in »certified«. Ostajajte pri priznanih znamkah, kot so UAG, Rhinoshield in Spiegen.

Kensington ključavnica

Kensington ključavnicaPrenosniki so narejeni zato, da jih lahko nosimo s sabo, toda s tem prinašajo tudi strah pred neželenimi tatvinami. Da vam ne bo treba skrbeti za svojo dragoceno lastnino, če morate v kavarni skočiti na stranišče, lahko za nekaj desetakov kupite Kensington ključavnico. Ta kolesarskim ključavnicam podoben jekleni kabel se pritrdi na Kensington priključek, ki se nahaja na 99 % prenosnikov, nakar ga lahko privežete za mizo ali druge nepremične objekte. Štirimestna številčnica, ki nudi kar deset tisoč možnih kombinacij, bo zagotovo odvrnila vse strahove pred nepridipravi.

Preberite še ostale članke v seriji Naprave, ki jih potrebujejo vsi študentje.

Glavni urednik

Prejšnji članekNadaljevanje vožnje po Turčiji in prevrnjeno vozilo
Naslednji članek10 najlepših plaž na Cresu in Lošinju

Glavni urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.