Naprave, ki jih potrebujejo vsi študentje (del 3)

Zdaj ko ste se ustalili v študentsko življenje, ugotavljate, da to le ni tako enostavno. Zato smo vam pripravili seznam tehnoloških izdelkov, brez katerih ne bi smel biti noben študent.

Budilka

Če imate težave z jutranjim življenjem in radi poležite, potrebujete budilko, ki je še bolj trmasta kot vi. Clocky je na videz prisrčna naprava, ki bo že ob prvem bujenju pokazala svoje sadistično jedro. Ko namreč pritisnete na gumb za dremež, se bo budilka odpeljala stran in vas tako prisilila, da jo ulovite. In ne bojte se, da bi se Urko razbil s padcem z nočne police. Narejen je, da preživi padec z enega metra.

cowine7Protihrupne slušalke

Študentski domovi so hrupni. Ne glede na to, ali se želite učiti v miru ali le poslušati svojo glasbo, bodo protihrupne slušalke verjetno najpametnejši nakup na tem seznamu. Izberite slušalke z mehkimi podlogami, ki pokrijejo celo uho. Brezžična Bluetooth povezava, mikrofon in globoki basi pa so dodatni bonusi. Pred nakupom obvezno preverite ocene in mnenja uporabnikov.

Fitnes zapestnica

fitbit flex 2Odločili ste se, da greste v fitnes. Letos pa čisto zares. Vsaj prvi mesec. Samo dobro spodbudo rabite. Tu vam bo pomagal eden izmed številnih fitnes sledilnikov. Te zapestnice se lahko povežejo z vašim pametnim telefonom, kamor pošiljajo vso spodbudno statistiko, kot so prehojeni koraki, izgubljene kalorije, srčni utrip in podobno. Napravo lahko nosite med rekreacijo, spanjem in celo plavanjem.

Preberite še ostale članke v seriji Naprave, ki jih potrebujejo vsi študentje.

Glavni urednik

Prejšnji članekŽelezna zavesa Turkmenistana
Naslednji članekŠtudentje domov peš

Glavni urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.