Naprave, ki jih potrebujejo vsi študentje (del 4)

tile

Zdaj ko ste se ustalili v študentsko življenje, ugotavljate, da to le ni tako enostavno. Zato smo vam pripravili seznam tehnoloških izdelkov, brez katerih ne bi smel biti noben študent.

Pametni obesek

Pametni sledilniki, kot so Tile Mate, Trackr in LEIF, so obeski ali kartice, s katerimi lažje najdemo svoje ključe, denarnico in druge dragocenosti. Te naprave ne omogočajo iskanja samo takrat, ko se spomnimo, da smo nekaj izgubili, temveč jih lahko tudi nastavimo, da nas opozorijo, ko se oddaljimo izven dosega signala predmeta. Tako ne boste nikoli več pozabili denarnice v kavarni.

Nosilec za prenosnik

lapdesk Če uporabljate prenosnik v postelji, se izpostavljate nevarnosti, da se prezračevalne reže (ki vlečejo zrak od spodaj) blokirajo ali celo zamašijo s prahom. Z uporabo nosilca (angl. laptop tray ali lap desk) boste izboljšali hlajenje prenosnika, zmanjšali pritisk in gretje svojega naročja ter pridobili še prostor za miško in telefon.

iClever Zložljiva brezžična tipkovnica

WhatsApp, Messenger, Viber, Signal, Skype, SMS … ne glede na to, kaj uporabljate, kot milenijcu vam tipkanje po mobilnih napravah predstavlja primarno obliko komuniciranja. Toda tegobe vam predstavljajo zgrešene tipke, avto-popravki, suhi prsti, prstni odtisi in še marsikaj. Z zložljivo Bluetooth tipkovnico za mobilne in tablične naprave boste tipkali hitreje, kot izbirate emojije. ???

Preberite še ostale članke v seriji Naprave, ki jih potrebujejo vsi študentje.

+ objave

Glavni urednik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.