Obilica energije z nadpovprečno veliko baterijo

Večino časa svoj pametni telefon uporabljate za ogled video posnetkov in igranje iger. Pri uporabi več ur na dan pa je težko zagotoviti dovolj dolgo življenjsko dobo baterije. Mar je res težko. Pravzaprav ni, če razmislite o menjavi starega telefona.

Med zanimivimi pametnimi telefoni druge polovice leta 2020 izstopa Huawei P smart 2021. Opremljen z 22,5-vatnim hitrim polnjenjem SuperCharge, visoko zmogljivo baterijo kapacitete 5000 mAh in 48-milijonsko kamero zadostuje pogojem dolgega delovanja in vsestranske uporabnosti, medtem ko s ceno 229 € ne povzroči pretresa v družinskem proračunu.

Igranje kot še nikoli po zaslugi velikega zaslona

Ja zaslon vašega pametnega telefona premajhen ter vznemirljivi filmski ali prizori iger izgubijo vizualni učinek. Kaj takšnega se vam nikdar ne bo pripetilo s P smart 2021 zaradi 17-centimetrskega (6,67-palčnega) zaslona polne razločljivosti HD in visokim razmerjem do telesa. Z ločljivostjo 2400 x 1080 pik in gostoto 394 pik na palec vam bo vedno zagotavljal izvrstno sliko.

Med igranjem iger pa ni nič bolj motečega od ob obvestila, da je baterija že skoraj prazna in prav tako si ne želite telefona priključiti s kablom na napajalnik, saj to dodobra zmoti igralno izkušnjo. Zato ima kot eden redkih v razredu cenovno dostopnih naprav, ne samo baterije s kapaciteto ogromnih 5000 mAh, temveč tudi 22,5-vatno hitro polnjenje. Po samo desetih minutah bo spet sposoben do 2 uri predvajati video posnetke. Medtem ko v miru popijete skodelico kave ali čaja.

telefon

Vsestranski sklop kamer za vrhunsko mobilno fotografijo

Poleg visoko zmogljive baterije pametni telefon Huawei P smart 2021 ponovno dokazuje Huaweievo strokovno znanje v zagotavljanju odličnih fotografskih zmogljivosti. Glavna kamera v sklopu štirih se ponaša s tipalom ločljivosti 48 milijonov svetlobnih pik in fizično velikostjo ½ palca. Čeprav ga odlikuje nizka raven digitalnega šuma in posledično visoka kakovost fotografij, je uporabniku na voljo nočni z umetno inteligenco podprt način fotografiranja. Z združevanjem več različno osvetljenih fotografij v eno, nastane odlična tudi v izredno temnih razmerah.

Širokokotna kamera vam bo najbolj prišla prav pri skupinskih fotografijah, ko boste želeli v objektiv spraviti vse ljudi, kljub temu, da ne boste imeli veliko manevrskega prostora. Tipalo z ločljivostjo 8 MP in 120° vidnim poljem polje zagotavlja odlične fotografije. Hkrati pa imate na voljo še kamero s tipalom ločljivosti 2 MP za bližnje posnetke z razdalje vsega 4 cm, ki vas bo spodbudilo k raziskovanja sveta v povsem novi perspektivi.

Ko vam prostora zlepa ne bo zmanjkalo

Pametni telefon Huawei P smart 2021 je opremljen s 128 GB pomnilnika, ki bo zadovoljil potrebe mladih uporabnikov po hranjenju raznovrstnih datotek. Še enkrat več od 64 GB, kot ga največkrat ponujajo njegovi tekmeci. Če ne bo zadoščalo, ga lahko razširite za do 512 GB z dodatno pomnilniško kartico. Kako ga napolniti?

Začnete lahko z nameščanjem aplikacij urejenih v 18 vsebinskih kategorij trgovine AppGallery. Uživate lahko v priljubljenih, med katerimi so Bolt, TomTom Go Navigation, HERE WeGo, Kahoot!, Telegram, Deezer, Premier League, Lazada and JD Sports, Imo, Jumia, Bancolombia and Linio in video igrami kot so Game of Thrones: Beyond the Wall, Garena Free Fire in Asphalt 9. Poleg trgovine je na začetnem zaslonu še iskalnik Petal Search, ki omogoča hitro in predvsem preprosto iskanje raznovrstnih vsebin. Med drugim vrne povezavo do želenih aplikacij, da jih lahko preprosteje naložite.

Uživajte v pametnem in priročnem življenjskem slogu!

Huawei P smart 2021 poganja procesor z osmimi jedri, na njem pa je nameščena najnovejša različica vmesnika EMUI 10.1 z veliko novimi in izredno uporabnimi funkcijami. Med njimi na izbranih trgih tudi storitev video klepetanja MeeTime s podporo ločljivosti HD (720p). Hkrati podpora bližnjic in kretenj v veliki meri poenostavi izkušnjo rabe tega odličnega telefona!

Kot eden od najboljših telefonov v svojem razredu je Huawei P smart 2021 z žepu prijazno ceno 229 evrov zagotovo vreden nakupa.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.