Odpovej hrup, zaplavaj v morju glasbe in občuti viralni zvočni fenomen, za katerega nujno potrebuješ slušalke

Ko gre za glasbo, se bodo mnogi strinjali, da je njena glavna vloga zabava. Zvrsti je veliko – od klasične do popularne in vse ustrezajo zahtevam občinstva. Kaj pa glasba 8D? Gre za povsem novo izkušnjo ali zgolj še en marketinški trik?

Pojdimo od začetka. Tako imenovana tehnologija 8D poslušanja glasbe se je začela pojavljati leta 2018, vendar je bila precej nerodna. S časom in tehnološkim napredkom so prišli boljši posnetki. Z drugimi besedami, danes je glasba 8D precej bolj subtilna pri gibanju zvoka in ustvarjanju iluzije, v kateri se počutite, kot da se zibate ali obračate sredi akustične dvorane, obkrožene z veliko glasbeno zasedbo in različnimi instrumenti. Natančneje, imate vtis, da zvoki prihajajo iz različnih smeri in razdalj.

Od zvoka do »glasbe v glavi«

Takšna tehnologija, znana tudi kot »glasba v glavi«, zagotavlja drugačno izkušnjo v primerjavi s poslušanjem glasbe v standardni stereo mešanici, ker ojača čutila in omogoča nepričakovano vznemirljivo potovanje v povsem nov svet poslušanja.

Naziv 8D bi lahko nakazoval na odkritje nove tehnologije, vendar tovrstna glasba nastaja z uporabo običajnih studijskih orodij za manipulacijo stereo delov pesmi in njihovo razporejanje v 360-stopinjski virtualni prostor. Z drugimi besedami, v produkciji zvoka ni osme dimenzije (vsaj mi zanjo še ne vemo), v tem primeru pa izraz 8D uporabljamo za opis revolucionarne izkušnje poslušanja glasbe, ki se vrti okoli vas.

Pesem prvič slišimo z možgani, ne z ušesi, ljudje po vsem svetu pa so preprosto navdušeni. Edino, kar nas loči od takšne glasbe in uživanja v njej, so nič manj in nič več kot slušalke.

Za popolno doživetje so obvezne slušalke

Za ustreznejšo zvočno izkušnjo je zelo pomembno, da eliminirate hrup iz okolice, to pa boste lahko storili z novimi brezžičnimi slušalkami Huawei FreeBuds Pro, ki zagotavljajo odlično kakovost zvoka in udobje tudi po dolgotrajni uporabi ter so na voljo v treh različnih barvah, ki ustrezajo zvoku, ki ga imate radi: Silver Frost, Ceramic White i Carbon Black.

Gre za prve prave brezžične stereo slušalke na svetu (TWS), ki podpirajo dinamično odpravljanje hrupa, kar potrjuje položaj Huaweia kot tržnega inovatorja na tem področju. Vsaka slušalka je opremljena z dvema antenama, ki omogočata 360-stopinjsko pokritost signala bluetooth signalov v vseh smereh, kar dodatno omogoča popolno 8D glasbeno izkušnjo.

Zaplavaj v morje glasbe

Kupci Huaweija imajo poleg te inovativne novosti na voljo tudi posebno ponudbo – kar tri mesece brezplačne uporabe storitve Deezer Premium. Zagrabite priložnost, saj vas na Deezerju čakajo številne znane uspešnice v »8D« preobleki.

Za tiste, ki želijo izvedeti več

Uporabnikom so poleg slušalk FreeBuds Pro na voljo tudi nedavno predstavljene ure Watch GT 2 Pro (najnaprednejša ura Huawei), Watch Fit, ki izstopa z napredno podporo za različne športe, in Huawei P smart 2021, naprava, ki ponuja vrhunsko zmogljivost po odlični ceni. Huawei je nedavno predstavil tudi novo serijo telefonov Mate 40. Ta vključuje tri modele, Mate 40, Mate 40 Pro in Mate 40 Pro+, vse pa odlikujejo visoka zmogljivost s procesorjem Kirin 9000, napreden sklop kamer, izjemen zaslon in edinstven dizajn.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.