Pet razlogov za slušalke Huawei FreeBuds 4i

Nove brezžične slušalke Huawei FreeBuds 4i odlikuje kombinacija kakovosti, zvoka, dolgotrajne baterije, aktivnega dušenja hrupa in privlačne cene. To je le nekaj lastnosti, zaradi katerih vam bodo prirasle k srcu.

Tehnološki velikan, podjetje Huawei, utrjuje tržni položaj v segmentu pametnih nosljivih naprav. Z novimi slušalkami cilja na uporabnike, ki si želijo izredno kakovostnih brezžičnih slušalk z aktivnim dušenjem hrupa, a zanje niso pripravljeni odšteti malega bogastva. V nadaljevanju vam predstavljamo pet razlogov, zakaj jih morate imeti.

#1: Baterija za 10-urno neprekinjeno predvajanje

Če ste že uporabljali brezžične ušesne čepke, potem veste, da so izredno udobni, vendar imajo zaradi nizke teže in omejene prostornine majhne baterije, ki jih je treba neprestano polniti. Temu ni tako v primeru slušalk Huawei FreeBuds 4i, saj po zaslugi vgrajenih baterij z visoko energijsko gostoto te v primeru izklopljenega aktivnega dušenja hrupa nudijo do 10 ur neprekinjenega predvajanja glasbe ali do 6,5 ure telefonskega pogovora. V polnilni zaščitni škatlici je dodatna baterija, prek katere se slušalke polnijo, medtem ko jih ne uporabljate. Skupaj z njo se čas uporabe podaljša na do 22 oziroma do 14 ur. Hitro polnjenje, ki je prav tako del novih slušalk, pa omogoči do 4 ure uporabe po le 10-minutnem priklopu na električno vtičnico.

#2: Klasična oblika in vrhunska izdelava

Brezžične slušalke v beli ali črni barvi odlikujejo izjemna eleganca in nežne linije. Zaobljena oblika stebla slušalk daje slušalkam prijeten videz in omogoča udobno rokovanje. Za ovalno obliko polnilne škatlice s sploščenim hrbtom, primernim za odlaganje na ravno površino, pa so navdih našli v obliki kamnov znane črne plaže na Islandiji.

Zasnova ušesnih čepkov je poleg estetike prilagojena udobju. Združujejo majhno težo in konstrukcijo, ki zagotavlja stabilno lego v ušesnem kanalu tudi med vadbo oziroma tekom. Poleg tega so na voljo trije različni silikonski čepki, da jih prilagodite velikosti ušesa.

#3: Učinkovito aktivno dušenje hrupa

Sistem dinamičnega dušenja hrupa (ANC) z mikrofoni prisluškuje zvokom okolice, da ustvari povratne zvočne valove, ki zmanjšajo neželen hrup. Algoritem pri tem upošteva razmere v okoljih, kjer slušalke največkrat uporabljate, npr. hrupna nakupovalna središča, sredstva javnega prevoza, železniške postaje in pisarniški prostori, da zagotovi učinkovito izkušnjo odpravljanja hrupa.

#4: Jasni telefonski razgovori

Brez dvoma so slušalke Huawei FreeBuds 4i med najboljšimi za dolge telefonske pogovore. Izpopolnjena oblika zagotavlja udobno nošenje, ko vgrajeni mikrofoni odlično zajemajo glas v vseh primerih uporabe in ga preko brezžične povezave posredujejo pametnemu telefonu. Da bi kar se da učinkovito zmanjševale hrup, slušalke uporabijo princip dušenja s povratnim zvočnim valom, podprtim z natančnim zajemom hrupa z dvema mikrofonoma in algoritmi umetne inteligence za ločevanje glasu od ostalih zvokov. Aktivno dušenje hrupa na ta način zagotavlja polno osredotočenost na pogovor brez motečega hrupa okolice.

#5: Lažje komunikacija z načinom ozaveščenosti

Prava češnja na tortici pa je funkcija ozaveščenosti. Ta, povedano preprosto, omogoča, da slišite zvoke iz okolice, ko to želite, ne da bi morali iz ušes odstraniti čepke. Mikrofona tedaj posredujeta zvoke okolice, kar je še posebej uporabno, ko se želite na kratko pogovoriti z ljudmi v bližini. Način vključite z zadržanim dotikom stebla ušesnega čepka.

Slušalke Huawei FreeBuds 4i, ki so kompatibilne tako z napravami Android kot iOS, so že na voljo v Sloveniji in sicer v biserno beli in kristalno črni barvi. Do konca aprila jih lahko kupite po promocijski ceni 69 €, nato pa bo maloprodajna cena znašala 79 €.

Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/audio/freebuds4i/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.