Pred predstavitvijo novega telefona poglejmo, katere aplikacije so zanj na voljo

S pričakovano predstavitvijo nove serije pametnih telefonov nova se pozornost preusmerja na aplikacije, ki bodo zanje na voljo. Poglejmo, kako je Huawei v zadnjih mesecih nadgrajeval seznam aplikacij, da bi zadostil potrebam uporabnikov.

Kljub temu, da povprečni uporabnik nikoli ne uporabi več kot 100 aplikacij, mnogi celo veliko manj, sta njihova izbira in dostopnost bistveni lastnosti uporabniške izkušnje. Večina si seveda želi osnovnih aplikacij, kot so TikTok, Facebook, Snapchat, WhatsApp, Viber, Tinder, Booking.com, Telegram in Zoom, zato so na telefonih serije nova bodisi že naložene bodisi dostopne v trgovini AppGallery bodisi dostopne prek iskalnika Petal, ki omogoča prenos aplikacij na vse pametne telefone z mobilnimi storitvami Huawei (HMS). Prenos in namestitev prek slednjega je varna, saj je zagotovljeno, da je aplikacija prenesena neposredno iz spletne strani razvijalca in s tem zagotavlja varnost in pristnost. Na pametnih telefonih serije nova so prek iskalnika Petal na voljo tudi aplikacije Netflix, Prime Video in LinkedIn.

Rast številčnosti bančnih aplikacij

Uporabniki imajo različne potrebe, saj so aplikacije nujne za dostop do novic, zagotavljajo navigacijo, omogočajo finančne transakcije, spremljajo zdravje in dobro počutje ter nas povezujejo s koristnimi digitalnimi storitvami. Uporabniki pametnih telefonov serije nova bodo ugotovili, da imajo dostop do več tisoč aplikacij iz različnih kategorij. Vzemimo za primer finance. V trgovini AppGallery so objavljene številne priljubljene finančne aplikacije bank in finančnih podjetij iz držav Srednje in Južne Evrope. Uporabnike v Sloveniji, na Poljskem, v Sloveniji ali v Srbiji bodo v trgovini pričakale za prenos pripravljene aplikacije z znanimi logotipi, da bi jim omogočile priročne storitve mobilnega bančništva in plačevanja – pri nas so tako prisotne vse velike bančne in finančne aplikacije: NLB Klikin, NKBM mBank@net, Intesa Sanpaolo Bank Mobile, Sparkasse m.Stik, mSberbank, mDBS, m LON, mBills.si, Valu …Huawei appgallery

Čeprav Huawei gradi pomembna zavezništva z globalnimi razvijalci, se zaveda pomena partnerstev v lokalnih okoljih, zato skupaj z lokalnimi podjetji nudi promocije, kupone ugodnosti in brezplačna darila.

Priljubljene aplikacije na dosegu roke

Digitalne storitve uporabljamo ves čas, toda zadnje leto in pol so pridobile na priljubljenosti. Kako bi sicer varno dobili hrano in druge potrebščine, ko je bil dostop do restavracij in trgovin omejen. Bodoči uporabniki pametnih telefonov serije nova bodo na njih našli globalni aplikaciji Bolt Food in Glovo, kot tudi kup drugih aplikacij iz sveta digitalnih storitev. Aplikacija ponudnika prevozov Bolt ter storitvi pretočne glasbe Deezer in Tidal, so le trije primeri kakovostnih storitev za odlične cene.

Pametni telefoni so postali osrednja naprava za vodenje in čeprav so v AppGallery na voljo nekatere znane navigacijske aplikacije, telefone serije Huawei nova odlikuje aplikacija Petal Maps. Vizualno bogato in funkcionalno orodje, ki poleg navigacije nudi informacije o prometu in javnem prevozu. Na voljo so še številne druge alternative Googlovim aplikacijam, kot so brskalnik z nemoteno in brezhibno uporabniško izkušnjo, digitalni pomočnik Huawei Assistant in Huaweieva hramba v oblaku za varno hranjenje fotografij, videov, stikov in zapiskov. Poleg tega boste našli še odličen odjemalec elektronske pošte.

Vse manj vrzeli v ponudbi

Huawei zadnjih nekaj let tesno sodeluje z razvijalci pri uvajanju novih in izboljšanih aplikacij, ki ustrezajo potrebam vsakega uporabnika. Ker so ključne kategorije, kot so finance, navigacije in mobilne igre, zahtevale veliko truda in časa pri zagotavljanju globalnih in lokalnih vsebin, se Huawei zadnje čase trudi zapolniti vrzeli v drugih. V trgovino AppGallery ves čas dodajajo nove, vendar je že zdaj na voljo več kot 140 tisoč aplikacij z integriranimi storitvami HMS. Poleg ogromnega seznama aplikacij, ki jih zlahka najdete s pomočjo iskalnika Petal.

Razpoložljivost aplikacij za pametne telefone Huawei je v kratkem času zelo napredovala, zato bodo kupci naprav serije nova ugotovili, da imajo dostop do zakladnice vsebin, ki dobesedno čakajo na prenos.

Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.