Prestižna nagrado EISA za najboljšo pametno uro

Podjetje Huawei Consumer BG je s strani organizacije Expert Imaging and Sound Association (EISA), ki jo sestavlja 55 najbolj priznanih revij s področja potrošniške elektronike na svetu, za pametno uro Huawei Watch 3 Pro prejelo nagrado »Best Smartwatch 2021-2022«.

Člani organizacije EISA so pohvalili vrhunsko obliko pametne ure Huawei Watch 3 Pro. »Zahvaljujoč ohišju iz titana in 1,43-palčnemu zaslonu AMOLED, zaščitenim s safirnim steklom, je ura videti odlično in daje pridih sodobne elegance.« Opozorili so tudi na njene številne funkcije. »Napredni operacijski sistem prinaša številne aplikacije in funkcije, vključno s spremljanjem srčnega utripa in nasičenosti kisika v krvi, zaznavanjem padca[1] ter več kot 100 športnih načinov.«

Huawei Watch 3 Pro je pametna ura z operacijskim sistemom HarmonyOS zasnovana in izdelana za prihodnost. Uporabniku nudi popolnoma nove možnosti uporabe, ki ponazarjajo Huaweievo strategijo z umetno inteligenco podkrepljenega življenja »1+8+N«. Poleg profesionalnih funkcij spremljanja zdravja in telesne pripravljenosti ter 21-dnevne avtonomije baterije[2], vključuje visoko natančno tipalo za merjenje temperature kože.

»Potem, ko je priznanje lani prejela pametna ura Huawei Watch GT 2, smo izjemno počaščeni, da smo prejeli nagrado EISA tudi za našo najnovejšo pametno uro Huawei Watch 3 Pro,« je dejal Kevin Ho, glavni operativni direktor podjetja Huawei Consumer BG. »Huawei namerava najnovejšo tehnologijo, vznemirljive izkušnje in tehnološki napredek deliti z ljudmi po celem svetu. Zato je pametna ura Huawei Watch 3 Pro enako neodvisna in zmogljiva kot pametni telefon. V čast mi je, da so prepoznali kakovost funkcij celodnevnega spremljanja zdravja in telesne pripravljenosti, ki našim uporabnikom omogočajo boljši nadzor nad svojim telesom.«

Nagrada eisa

Nadgradnja pametnih ur serije Huawei Watch 3

Že tako impresivne zmogljivosti pametnih ur serije Watch 3, ki jih je prepoznala organizacija EISA, so z novo posodobitvijo še boljše. Še dodatno je izboljšana avtonomija baterije, na voljo je možnost personaliziranega videza številčnice z lastnimi kratkimi video posnetki, omogočeno poslušanje glasbe brez povezave in dodana funkcija prepoznave kretenj.

Po zaslugi visoko zmogljive strojne in programske opreme, lahko lastne, 5 do 10 sekund dolge video posnetke, vključite v digitalno številčnico[3]. Funkcija je dosegljiva v aplikaciji Zdravje (Health) v razdelku z nastavitvami. Poleg možnosti oblikovanja lastnih številčnic, je na voljo izredno širok seznam že narejenih umetniških in animiranih številčnic.

Nadgrajen je že tako impresiven način dolgega delovanja baterije, ki pri modelu Huawei Watch 3 Pro zagotavlja impresivno tritedensko avtonomijo baterije. V tem načinu je po novem na voljo devet različnih številčnic, glasovna opozorila v vadbenih načinih in merjenje nasičenosti kisika v krvi (SpO2) med beleženjem teka in hoje.

Poleg tega lahko zdaj na pomnilnik ure prek aplikacije Zdravje prenesete glasbene datoteke za poslušanje brez povezave[4]. Huawei pa je vključil tudi prepoznavo kretenj, med drugim utišanje zvonjenja z obračanjem zapestja.

Širok ekosistem naprav

Poleg odličnih pametnih ure serije Watch 3, Huawei slovenskim uporabnikom nudi še številne druge nove naprave, od tabličnega računalnika MatePad 11 in pravih brezžičnih stereo slušalk FreeBuds 4, do pametne zapestnice Band 6 in računalniškega monitorja MateView.

Pred začetkom novega šolskega in študijskega leta, pa so pri Huaweiu pripravili še atraktivno ponudbo BACK TO SCHOOL, ki prinaša vrhunske naprave po odličnih cenah. V ponudbi boste našli številne pripomočke, ki vam lahko olajšajo delo in učenje, med drugim prenosne in tablične računalnike, telefone P40 lite, slušalke FreeBuds 4i in pametne ure Watch GT 2 ter Watch Fit.

[1] Funkcije niso zasnovane kot medicinski pripomoček in niso namenjene diagnosticiranju, zdravljenju ali preprečevanju katerekoli bolezni. Vse podatke in meritve je treba uporabljati samo za osebno uporabo.

[2] Način ultra dolge avtonomije baterije na pametni uri Huawei Watch 3 Pro zagotavlja 21 dni delovanja v naslednjih scenarijih: omogočenem načinu ultra dolgega delovanja, tovarniških nastavitvah ure, omogočenem spremljanju srčnega utripa, vključeno analizo spanja TruSleep, 30 minutah klicev prek povezave Bluetooth na teden, 90 minutah vadbe na teden z omogočenim sprejemnikom satelitske navigacije, omogočenimi obvestili (50 sporočil SMS, 6 klicev in 3 alarmi na dan) in ob 200-kratnem vklopu zaslona.

[3] Dodajanje lastnih video posnetkov na številčnico ni mogoče na pametnem telefonu s sistemom iOS.

[4] Poslušanje glasbe ni mogoče na pametnih telefonih s sistemom iOS.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.