Vrhunske slušalke Huawei FreeBuds 4 že na voljo v Sloveniji

Dolgo pričakovane prave stereo brezžične slušalke (TWS) Huawei FreeBuds 4 so od ponedeljka, 2. avgusta, na voljo na slovenskem trgu. Izbirate lahko med zamrznjeno srebrno ali keramično belo barvo, jih kupite do 23. avgusta oziroma do odprodaje zalog, pa boste brezplačno prejeli še vrhunsko pametno zapestnico Huawei Band 6. Cena slušalk znaša za 149 €.

Slušalke FreeBuds 4 so prikaz sposobnosti odlične tehnologije aktivnega odpravljanja hrupa (ANC), ki jo je Huawei predstavil že v prejšnjih generacijah svojih slušalk. Z drugo generacijo tehnologije aktivnega odpravljanja hrupa, kakovostnim zvokom visoke ločljivosti in inteligentno povezljivostjo, pa slušalke Huawei FreeBuds 4 dvigujejo zvočno izkušnjo na popolnoma novo raven.

Nov standard odpravljanja hrupa

Kot prve prave brezžične stereo (TWS) slušalke odprtega tipa na svetu, prinašajo zmožnost odpravljanja hrupa z dvema mikrofonoma. Ker zaznavata zvoke okolice z večjo natančnostjo, slušalke Huawei FreeBuds 4 dosegajo vodilno raven delovanja te zmogljivosti v industriji. Za učinkovito odpravljanje hrupa v različnih situacijah, slušalke FreeBuds 4 uporabljajo tehnologijo prilagajanja ušesom (AEM – Adaptive Ear Matching). Med vklopljeno funkcijo ušesna čepka samodejno zaznata obliko obeh ušes in določita optimalne nastavitve za vsakega uporabnika posebej, s čimer so pri Huaweiu dosegli najbolj udobno izkušnjo uporabe tovrstnih slušalk do zdaj.

Zvočna odličnost za poglobljeno izkušnjo

Slušalke Huawei FreeBuds 4 uporabljajo kompozitno membrano iz tekočega kristala (LCP), ki podpira frekvenčno območje do 40 kHz in zagotavlja zvok visoke ločljivosti. Zaradi reprodukcije visokih tonov praktično brez izgube kakovosti, ti zvenijo bogatejše in polnejše. Poleg tega so slušalke opremljene s 14,3 mm dinamičnim gonilnikom, ki ustvari bogatejše in bolj globoke nizke tone.

Kar zadeva zmogljivosti reprodukcije nizkih tonov, so slušalke Huawei FreeBuds 4 opremljene z novo razvitim pogonom za izboljšanje nizkih tonov, basovsko cevjo in elektroniko, ki skupaj tvorijo zaprto zvočno votlino. V primerjavi s slušalkami Huawei FreeBuds 3 se lahko pohvalijo z bistveno boljšo zrakotesnostjo in zvočnim tlakom, medtem ko je prostornina basovske cevi večja za 15 %, kar zagotavlja okrepljen resonančni učinek med zrakom in prepono.

Dolg čas uporabe

Ko je funkcija aktivnega odpravljanja hrupa izklopljena, slušalke Huawei FreeBuds 4 nudijo 4 ure neprekinjenega predvajanja glasbe. Skupaj s polnilnim ohišjem ta čas naraste na 22 ur. Če je odpravljanje vklopljeno, slušalke delujejo 2,5 ure. Poleg tega vodilna tehnologija hitrega polnjenja zagotavlja 2,5 ure zvočnih užitkov po le 15-minutnem polnjenju. Ko boste zunaj ali se vam bo mudilo, vam tako ne bo treba skrbeti za napolnjenost baterij.

Slušalke Huawei FreeBuds 4 se sicer brezšivno povezujejo z vsemi pametnimi napravami iOS, Android ali Windows in podpirajo funkcijo povezave z dvema napravama. Na ta način lahko uživate v najljubši glasbi, filmu ali seriji, ne da bi zamudili klic, saj slušalke v tem primeru samodejno zaustavijo predvajanje in se preklopijo na pametni telefon.

Širok ekosistem naprav Huawei

Huawei je nedavno poleg brezžičnih slušalk FreeBuds 4 sicer predstavil še pametne ure serije Watch 3, pametne zapestnice Band 6, novo serijo tabličnih računalnikov MatePad, ki obsega modele MatePad Pro 12.6, MatePad Pro 10.8 in MatePad 11 ter računalniška monitorja MateView in MateView GT, ki se pridružujeta 23,8-palčnemu modelu Huawei FullView.

Drzen preizkus novih pametnih ur

Prav nove ure Watch 3 pa del izjemne dogodivščine EuroTrip. Ker Watch in Watch 3 Pro odlikuje odlična avtonomija baterije, so se pri Huaweiu odločili to dokazati tudi v praksi. Z uro Watch 3 Pro so opremili dva drzna pustolovca Zuzio in Andrzeja Treneiro, ki sta se podala na štiri tisoč kilometrov dolgo pot po Evropi, vendar s prav posebno zanko – na 21-dnevnem popotovanju, na katerem bosta prečkala 8 držav, naj ne bi uporabila polnilca. Tako bosta uro podvrgla resnično težki preizkušnji.

Del njune zgodbe pa ste lahko tudi vi. S pustolovcema se boste namreč lahko srečali 12. avgusta med 19. in 22. uro v Bistroju Švicarija, ko se bosta ustavila v Sloveniji.

Več informacij na: https://consumer.huawei.com/si/

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.