Prihaja nova aplikacija, ki bo popestrila tvoje Instagram Storye

John Barnett, Joshua Harris in Alex Li so vodilni razvijalci orodij za družbene medije kot sta Instagram Stories in Boomerang. Zapustili so svoja dozdajšnja delovna mesta, da bi ustvarili nove funkcije za sama orodja, ki so jih ustvarili.

Nekdanjih uslužbenci Instagrama in Facebooka so predstavili novo aplikacijo z imenom Chroma Stories, ki izkorišča trende na družbenih medijih s tempom, ki je veliko hitrejši od tistega, ki ga objavljata Instagram in Facebook. Na vodilnih družbenih medijih lahko traja več mesecev ali celo let, da se nove funkcije pojavijo.

Uporabniki stalno iščejo dodatna orodja za urejanje, s katerimi bodo razširili svojo vsebino izven filtrov in napisov. Tukaj nastopi Chroma Stories.

Aplikacija ponuja različne pisave in druge posebne učinke, s katerimi lahko povežeš svoje zgodbe na družbenih omrežjih, med drugim na Instagramu, Facebooku in Snapchatu. Brezplačno lahko preneseš več kot 150 predlog in 20 pisav. Aplikacija ti omogoča tudi urejanje fotografij, ustvarjanje več diapozitivov za zgodbe in dodajanje video efektov, podobnih Boomerangu, pred objavo na izbrano družbeno omrežje. Za dodatne postavitve, ozadja, pisave in druge funkcije na Chromu Stories pa lahko plačaš do 30 USD letno.

Chroma Stories
Chroma Stories
Vir: CNN Business
VIRCNN Business
Prejšnji članekNajnovejše informacije o novem stanovanjskem zakonu
Naslednji članekSkupina Niet se vrača!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.