Prišparaj s paketom za mlade A1 Vajb!

Oglas za paket A1 Vajb
Foto: A1

Tudi tebe kar zmrazi po telesu, ko dobiš položnico za telefon? Nisi edini. Tudi v uredništvu se vsak mesec kar stresemo, ko dobimo račun (saj vsi vemo, da cene v zadnjem času samo naraščajo). Na srečo ti A1 ponuja top paket za mlade A1 Vajb, s katerim boš prišparal pri mesečnih stroških in si poleti privoščil daljše počitnice.

Paket A1 Vajb ponuja neomejen internet (prav si slišal, NEOMEJEN), 11,1 GB prenosa podatkov v EU/EEA, brezplačen Deezer za 2 leti in neomejene SMS-e ter klice v Sloveniji in Evropski uniji. Za paket boš odštel 15,99 € na mesec in to brez vezave!

Paket je namenjen mladim med 12 in 31 letom starosti, novi naročniki pa eno leto dobijo kar 20 % popust na naročnino! Tvoja mesečna naročnina bo tako znašala samo 12,79 €. Navdušenci nad glasbo pa bodo še posebej hvaležni za brezplačen Deezer, glasbeno platformo z več kot 73 milijoni komadov.

Kaj še čakaš? Preklopi na A1 Vajb in naj se šparanje začne! (Kdo se lahko pohvali s tem, da špara, medtem ko klepeta po telefonu in posluša glasbo? Ti!)

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekOcena filma: Batman
Naslednji članekPozabljene ženske izumiteljice
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.