S slušalkami Huawei FreeBuds 4i vas bo vedno spremljal pozitiven ritem

Si ne predstavljate, da bi šli od doma brez slušalk in glasbenih ritmov? Z glasbo v ušesih se lahko vsak dan začnemo s pozitivno energijo, kakovostne brezžične slušalke pa nam omogočijo, da všečnim ritmom prisluhnemo kjerkoli smo. Kako pa izbrati prave slušalke zase? V prvi vrsti naj bodo kakovost zvoka, priročnost in dolgotrajna baterija, ki sledi našemu koraku tudi na daljših poteh. Z vsem naštetim se lahko pohvalijo slušalke Huawei FreeBuds 4i.

Poslušanje glasbe na vsakem koraku je zagotovo v porastu. Če ne drugega, to potrjujejo podatki platform za pretakanje glasbe in vedno večja ponudba brezžičnih slušalk. Imajo pa brezžične rešitve eno precejšnjo pomanjkljivost – prehitro jim poide energija v bateriji. Ponavadi ravno takrat, ko bi si to najmanj želeli. Imate tudi sami takšno izkušnjo? S slušalkami Huawei FreeBuds 4i in njihovo 10-urno avtonomijo baterije se vam to ne bo zgodilo!

Naj bo vaš dan vedno poln energije

Kakšen vpliv ima glasba na naše razpoloženje? Znanstveno je dokazano, da glasba vpliva na naše počutje, zato intuitivno izbiramo takšno glasbo, ki nam ustreza. Vsak ima svoj okus in vsakemu da energijo drugačen glasbeni izbor. Prav na podlagi tega, kaj dvigne naše razpoloženje, ponavadi izberemo, kakšni glasbi želimo v določenem trenutku prisluhniti. Glasba sproži spomine in vzbudi določene misli, prav tako pa vpliva tudi na kardiovaskularni in dihalni sistem. Vpliv glasbe na naše počutje se med drugim uporablja v filmih, kjer avtorji želijo ustvariti določeno razpoloženje.

Če ste slabe volje, si predvajate nekaj, da vas razveseli. Takšno metodo med drugim uporabljajo tudi v psihoterapiji, pomaga pa pri zdravljenju anksiozne motnje. Glasba se uporablja tudi za spodbujanje rasti nekaterih rastlin. Manja zanimivost: nekatere rastline rastejo hitreje, če jim predvajamo heavy metal glasbo.

Glede na to, da je glasba bistvenega pomena za življenje, je super, če imate možnost poslušati svoje najljubše takte, kadarkoli želite. Rešitev, ki to omogoča, so seveda brezžične slušalke. A kaj, ko jim ponavadi prehitro poide baterija. Vsaj do zdaj je bila takšna praksa. S Huaweievimi najnovejšimi slušalkami FreeBuds 4i pa se je to spremenilo. Njihova baterija namreč zdrži vse do neverjetnih 10 ur! Zahvaljujoč hitremu polnjenju pa vam že 10-minutni priklop na električno vtičnico prinese kar 4 glasbenih ure užitkov. Če v enačbo vstavimo še polnilno ohišje, potem pa čas poslušanja glasbe nanese kar 22 ur oziroma 14 ur telefonskih pogovorov.

Vedno s poskočnim korakom

Sodoben način življenja od nas zahteva dinamično prilagajanje različnim situacijam. Čas med odhodom in vrnitvijo domov je poln raznovrstnih aktivnosti, situacij in izzivov. Ste morda s prihodom pomladi začeli teči za boljše počutje? Ali pa ste se po službi odločili za kakšen tečaj? Vaš času, ki ste si ga vzeli zase boste uživali še bolj, če vas bodo spremljali zvoki vaše najljubše glasbe.

Če želite ostati osredotočeni na svoje vsakdanje cilje, izberite slušalke FreeBuds 4i in njihov prostorski zvočni sistem. Z novimi mikrofoni in senzorji boste sredi dogajanja vsakič, ko jih boste vstavili v ušesa. Poleg tega so nove slušalke opremljeni s posebnim prostorskim sistemom za odpravljanje hrupa. Z enim pritiskom na gumb lahko odpravite moteč okoliški hrup in filtrirate samo zvok, ki vas zanima.

In kako deluje funkcija? Da bi dosegli aktivno odpravljanje hrupa, slušalke FreeBuds 4i uporabljajo mikrofone za zaznavanje hrupa v okolju in sprejemajo algoritme aktivnega odpravljanja šuma za ustvarjanje povratnih zvočnih valov, da ga izničijo. Kakovost aktivnega odpravljanja hrupa ne ogroža kakovosti zvoka, pomaga pa tudi pri zmanjševanju pritiska v ušesih.

Enostaven nadzor nad slušalkami

Poslušanje glasbe je odličen način ne le za zabavo ali izboljšanje razpoloženja, temveč tudi za učinkovitejšo koncentracijo ali sprostitev po napornem dnevu. Da boste v svoji glasbi uživali v polni meri, si velja zapomniti, da imajo lahko dobro izbrane pesmi sproščujoč učinek, pomirijo um in celo pospešijo učni proces. Kakšen je mehanizem tega? Pri poslušanju glasbe se naš srčni utrip prilagodi utripu pesmi. Mirna glasba upočasni dihanje, zniža srčni utrip, krvni tlak in celo raven kortizola, stresnega hormona.

Poleg nadzora ritmov glasbe, ki jo poslušate, je vredno izkoristiti tudi podporo tehnologije. Ne pozabite, da imata oba ušesna čepka FreeBuds 4i vgrajene kapacitivne senzorje za intuitivno upravljanje na dotik, podprte z naprednim algoritmom za natančnejši odziv. Predvajajte glasbo, kličite in zmanjšajte šum, vse to z nekaj preprostimi gibi. Če ga želite aktivirati, preprosto dvakrat tapnite za predvajanje glasbe (predvajanje / premor glasbe) in glasovni klic (sprejem / konec klica). Z dolgim pritiskom vklopite ali izklopite sistem aktivnega dušenja hrupa in vklopite t. i. način ozaveščanja.

Vsestranska povezljivost

Slušalke FreeBuds 4i lahko uporabljate v kombinaciji z različnimi pametnimi napravami, ne glede na operacijski system, ki ga slednje uporabljajo. Slušalke so namreč kompatibilne z vsemi pametnimi telefoni iOS in Android, kar zagotavlja vrhunsko zvočno izkušnjo za vse.

Pridružite se plesnemu izzivu na Instagramu in osvojite slušalke FreeBuds 4i

Z nekaj spretnosti lahko slušalke FreeBuds 4i tudi osvojite v posebnem plesnem izzivu, ki ga med 19. 4. in 3. 5. organizira Huawei na družbenem omrežju Instagram.

Akciji so se pridružila številna velika imena slovenskega javnega prostora, med drugim plesalec Arnej Ivkovič, balerina Ana Klašnja in plesalka Jona Slaček.

Za sodelovanje morati odlpesati ples, ki ga najbolj obvladate, se pri tem posneti in video objaviti na svojem profilu na Instagramu. Svojo objavo pa dopolnite še s sledečimi oznakami:

  • #10UrPlesa
  • #FreeBuds4i
  • @huaweimobilesi

Po koncu izziva bo strokovna žirija izbrala 20 najboljših izvajalcev, ki bodo prejeli čudovito in uporabno nagrado.

O pravilih in pogojih sodelovanja si sicer lahko podrobneje preberete na sledeči povezavi: https://consumer.huawei.com/si/community/details/topicId_29655/

Več informacij o slušalkah pa na: https://consumer.huawei.com/si/audio/freebuds4i/

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.