Spoznaj tablico, ki ti bo olajšala učenje!

Huawei uradno začenja prodajo vrhunskega tabličnega računalnika za delo in izobraževanje MatePad 11. Skupaj z magnetno tipkovnico in elektronskim pisalom M-Pencil je na voljo po priporočeni ceni 649,99 €.

Tablični računalnik MatePad 11 poleg zmogljivega procesorja Snapdragon 865 in obširne shrambe za hranjenje podatkov, ki jo je mogoče še nadgraditi s pomnilniškimi karticami mikro SD, odlikuje odličen 120-herčni 27,8-centimetrski (10,95-palčni) zaslon IPS z ločljivostjo 2.560 x 1.600 svetlobnih pik. Te odlične zmogljivosti pa pomembno nadgrajuje še operacijski sistem HarmonyOS s funkcijami za izboljšanje produktivnosti in večopravilnosti. Delo v pisarni bo učinkovitejše, medtem ko bo študent oziroma učenec s tem tabličnim računalnikom lažje delal zapiske in uporabljal raznovrstna učna gradiva.

Nova raven večopravilnosti

Novi Huawei MatePad Pro izkorišča porazdeljene zmogljivosti sistema HarmonyOS za podporo sodelovanja na več zaslonih med tabličnim in prenosnim računalnikom. Načine zrcaljenja (Mirror), razširitve (Extend) in sodelovanja (Collaborate). V načinu zrcaljenja je zaslon povezanega prenosnega računalnika prenesen na tablični računalnik, kar na primer omogoča neposredno podpisovanje in označevanje dokumentov ali risanje s pisalom M-Pencil (druge generacije), kot to profesionalni uporabniki počnejo na dodatni grafični tablici. Način razširitve spremeni tablični računalnik v drugi zaslon prenosnega, kar je zaradi dodatnega zaslonskega prostora za prikaz vsebin popolno za preverjanje referenčnih dokumentov in brskanje po spletu. Inovativni način sodelovanja pa medtem omogoča resnično interakcijo med dvema različnima platformama oziroma v tem primeru med sistemoma HarmonyOS in Windows. Omogoča namreč preprosto prenašanje vsebin, kot so besedila, fotografije ali dokumenti med povezanimi napravami po načinu »povleci in spusti«. Huawei s tem briše meje, ki ločujejo pametne telefone in tablične ter prenosne računalnike, s tem pa omogoča večjo produktivnost in ustvarjalnost.

Pisalo druge generacije in magnetna tipkovnica

Pisalo M-Pencil nudi s platino prevlečeno konico, nizko zakasnitev in 4096 ravni občutljivosti na pritisk za naravnejšo izkušnjo pisanja po zaslonu. Prozoren spodnji del pisala, navdihnjen s strani ohišij luksuznih ur, prikazuje notranjost in delovanje med pisanjem, medtem, ko posebej oblikovana tekstura omogoča udobnejši oprijem. Pisalo druge generacije podpira širok nabor inovativnih funkcij, vključno s Huawei FreeScript, ki pretovori ročno zapisano besedilo v digitalno obliko, dvojnim dotikom in podobno. Inovativne možnosti risanja lahko uporabite tudi v aplikacijah drugih razvijalcev, saj jim je Huawei pogon pisala odprl in omogočil, da vanje vključijo njegove zmogljivosti, kot so predvidevanje potez ali učinek čopiča.

Magnetna Bluetooth tipkovnica Huawei je še en dobrodošel dodatek novega tabličnega računalnika. S polno velikostjo in 1,3-milimetrskim hodom tipke namreč nudi zadovoljijo izkušnjo tipkanja. Z ohišjem tabličnega računalnika se sprime s pomočjo magnetnega priključka, podpira pa tudi brezžično polnjenje.

Pojdite v novo šolsko in študijsko leto pripravljeni

S prihodom priročne tablice MatePad 11 so pri Huaweiu pred začetkom novega šolskega in študijskega leta pripravili še atraktivno ponudbo BACK TO SCHOOL, ki prinaša vrhunske naprave po odličnih cenah. V ponudbi boste našli številne pripomočke, ki vam lahko olajšajo učenje, od prenosnih in tabličnih računalnikov, do telefonov P40 lite, slušalk FreeBuds 4i in pametnih ur Watch GT 2 ter Watch Fit.

Sodelujte v raziskavi o delu na daljavo!

Nove tehnologije so ljudem omogočile delo in učenje z različnih krajev. Prišlo je tudi do razvoja novih delovnih mest in delovnih navad, zato se je pomen pripomočkov v obliki tabličnih in prenosnih računalnikov močno povečal. Delo na daljavo omogoča večjo prilagodljivost delovnega časa in delovnega mesta, vpliva na delovno vzdušje, ker daje več svobode, hkrati pa omogoča tudi možnost izbire naprave, s katero boste najlažje opravili delovna opravila.

Smo Slovenci naklonjeni delu na daljavo? Katere tehnološke pripomočke uporabljate, ko delate od doma?

Veseli bomo vaših odgovorov na vprašanja v anketi, ki jo najdete na tem mestu: https://forms.gle/oN1NQKWbxxUeatCp9

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.