Tako bodo vaši sestanki na najvišjem nivoju

Businesspeople do Video Conference Call with Big Wall TV in Office Meeting Room. Diverse Team of Creative Entrepreneurs at Big Table have Discussion. Specialists work in Digital e-Commerce Startup
Foto: gorodenkoff iz iStock

Sestanki so ključnega pomena pri mnogih podjetjih in združbah. Da se je marsikaj premaknilo v hibridno izvedbo, nam ni treba znova ponoviti, vsekakor pa lahko ponudimo optimalno rešitev za situacijo, ko je ekipa razpršena po krajih. Kako lahko z interaktivnimi zasloni svoje sestanke povzdignete na višji nivo?

Interaktivni zasloni za najboljše sestanke

Naj gre za interni sestanek znotraj poslovnih prostorov, sestanek ekip iz različnih lokacij ali srečanje poslovnih partnerjev, cilj vseh je, da se le to izpelje čim bolj učinkovito, hitro in brez večjih stroškov. Dejstvo je, da so tako interaktivni zasloni vse bolj priljubljena odločitev pri sestankih. Njihovi glavni aduti so izboljšanje angažiranosti, sodelovanja in produktivnosti sodelujočih. Poleg tega ponujajo še vrsto prednosti, vključno s:

  • povečano angažiranostjo prek neposredne interakcije z vsebino,
  • prilagodljivostjo pri predstavitvi različnih vrst medijev,
  • vizualnim učinkom zaslonov z visoko ločljivostjo,
  • možnost označevanja neposredno na zaslonu olajša sprotno razmišljanje in pisanje zapiskov,
  • orodja za oddaljeno sodelovanje omogočajo sodelovanje od koder koli,
  • spodbujajo dostopnost s funkcijami, kot sta povečava zaslona in glasovno upravljanje,
  • olajšajo zajemanje podatkov, kar omogoča zbiranje evidenc o prisotnosti in povratnih informacij udeležencev.

Zaradi teh – in mnogih drugih – funkcij so interaktivni zasloni dragocena prednost za sodobne sestanke, saj izboljšujejo dostopnost, spodbujajo sodelovanje in povečujejo učinkovitost razprav in predstavitev.

Diverse company employees having online business conference video call on tv screen monitor in board meeting room. Videoconference presentation, global virtual group corporate training concept.
Foto: insta_photos iz iStock

Kateri interaktivni zaslon izbrati?

Velikost in kakovost zaslona, tehnologija na dotik, združljivost in integracija z drugimi sistemi, interaktivne funkcije, vzdržljivost, kakovost izdelave, varnostne funkcije in na koncu koncev še trojček cene, podporne službe in garancije. Vse te lastnosti morate upoštevati pri izbiri interaktivnega zaslona.

Da pa bo lahko izbira popolna in prava, se obrnite na podjetje Secop, ki ponuja širok nabor interaktivnih zaslonov. Ob tem pa na podlagi izkušenj in strokovnosti poskrbijo še za vse ostalo.

Interaktivni zasloni so prihodnost dela

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekZnanstveniki sporočili grozljivo novico o živali, ki se je zdela nepremagljiva
Naslednji članekNasveti za kolesarjenje v dežju

Tiskalniške naprave, najem tiskalnika, uničevalci dokumentov in interaktivni zasloni. Nudimo svetovanje, izobraževanje in strokovno tehnično osebje.

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.